Vælg en side

Det er syv år siden, at jeg lancerede NORD Magasinet baseret på en vision om at hjælpe områdets butiksdrivende med reklame, der virker. Skarpvinklede lokale historier om butikkerne, så læserne ville shoppe og spise efter NORD. Dét er i høj grad lykkedes. Jer skønne læsere har virkelig taget magasinet til jer. I snupper et eksemplar med fra butikkerne, og I er gode til at fortælle butikkerne, at I kommer, fordi I har læst om dem i NORD.

Af hjertet tak

En stor tak skal alle vores trofaste kunder også have. Sammen har vi fået skabt en unik platform for interaktion, opmærksomhed og netværk. En platform i en fortsat rivende udvikling, og som redaktør med mange år i magasinbranchen kan jeg også tillade mig at sige, at vi skiller os ud. Vi er både et magasin og et reklamebureau for butikkerne. Men vi laver ikke bare annoncer. Vi har konstant fokus på vores kunder, som skal have et spændende og anderledes indhold med smukke billeder, fordi vi ved det gør en kæmpe forskel for forbrugeren. Og dem, der gør det sammen med mig, er et stærkt team bestående af kun de dygtigste journalister, fotografer, grafikere og relevante eksperter.

Kunderne, teamet, læserne – I har alle bidraget til årets vinternummer. En udgave som selvfølgelig har spot på hjerternes fest og lokal juleshopping. Og jer, kære læsere: Husk at være opmærksom på om butikkerne giver returpenge, og måske opfordre dem til at gøre det. Det er nemlig også en måde at gøre det endnu mere attraktivt at shoppe lokalt på.

Er der julestress, så få overblikket over alt fra nordsjællandske brunchsteder til små, lækre butikker på www.nord-magasinet.dk

Jeg ønsker jer alle en god jul og et godt nytår.

Chefredaktør Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.