Vælg en side

Det er syv år siden, at jeg lancerede NORD Magasinet baseret på en vision om at hjælpe områdets butiksdrivende med reklame, der virker. Skarpvinklede lokale historier om butikkerne, så læserne ville shoppe og spise efter NORD. Dét er i høj grad lykkedes. Jer skønne læsere har virkelig taget magasinet til jer. I snupper et eksemplar med fra butikkerne, og I er gode til at fortælle butikkerne, at I kommer, fordi I har læst om dem i NORD.

Af hjertet tak

En stor tak skal alle vores trofaste kunder også have. Sammen har vi fået skabt en unik platform for interaktion, opmærksomhed og netværk. En platform i en fortsat rivende udvikling, og som redaktør med mange år i magasinbranchen kan jeg også tillade mig at sige, at vi skiller os ud. Vi er både et magasin og et reklamebureau for butikkerne. Men vi laver ikke bare annoncer. Vi har konstant fokus på vores kunder, som skal have et spændende og anderledes indhold med smukke billeder, fordi vi ved det gør en kæmpe forskel for forbrugeren. Og dem, der gør det sammen med mig, er et stærkt team bestående af kun de dygtigste journalister, fotografer, grafikere og relevante eksperter.

Kunderne, teamet, læserne – I har alle bidraget til årets vinternummer. En udgave som selvfølgelig har spot på hjerternes fest og lokal juleshopping. Og jer, kære læsere: Husk at være opmærksom på om butikkerne giver returpenge, og måske opfordre dem til at gøre det. Det er nemlig også en måde at gøre det endnu mere attraktivt at shoppe lokalt på.

Er der julestress, så få overblikket over alt fra nordsjællandske brunchsteder til små, lækre butikker på www.nord-magasinet.dk

Jeg ønsker jer alle en god jul og et godt nytår.

Chefredaktør Rina Mardahl

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.


error: Indhold er beskyttet.
X