Vælg en side

Susanne Henriques er sluppet for mavesmerter med få ændringer i kosten efter en fødevareintolerancetest.

Farvel til en mave som hver aften blev oppustet og gjorde ondt. Det har været det gode resultat for den 47-årige yogalærer Susanne Henriques, som fik lavet en fødevareintolerancetest hos ernæringsfysiolog Martin S. Banach. Prøven er baseret på en blodprøve i samarbejde med  det engelske Laboratorium Lorisian.

Komælk ud af kosten


– Testsvaret viste, at proteinerne i komælk skabte problemer. Jeg brugte minimalt, men der er jo også mælk i ost, som jeg er vild med, i bagværk osv., siger Susanne, som nu har skiftet fx komælksost ud med fåremælksost.

Perioder uden æggehvider og gluten

Testen viste desuden, at hun i en periode skulle holde sig fra acaibær, æggehvider, rødbede, cashewnødder og gluten. Efter tre måneder har hun kunnet introducere det meste igen i mindre grad.

– Men rødbede fik jeg desværre igen ondt i maven af, så jeg venter et halvt år. Foruden en nu velfungerende mave tabte Susanne sig også godt tre kilo.

Fødevareintolerancetest

1 gratis informationskonsultation, 1 test-selv-kit, 1 møde med svargennemgang og 30 min. kostvejledning. Efter 12 ugers diæt hjælper Martina klienten med at reintroducerer de fødevarer, man var intolerant overfor.

Forskellige pakker fra 2.650 kr.

Om Martina S. Banach
Ernæringsfysiolog og sælger af produkter fra Forever Living Products, der er verdensførende i antiinflammatoriske kosttilskud som aloe vera-gel, probiotic og Omega-3. Fødevareintolerancetesten foregår i samarbejde med Lorisian.

Martina S. Banach
Ordrup Jagtvej 201
2920 Charlottenlund
Telefon 40 15 54 43
info@foodintolerance.dk
foodintolerance.dk

Åbningstider
Mandag-fredag: 10-17
eller efter aftale.

Martina S. Banach

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

error: Content is protected !!
X