Vælg en side

Og her taler jeg ikke om at spise økologisk og passe på naturen, men i din påklædning. De grønne nuancer er fremme dette forår. Det kan være alt fra det græsgrønne, irgrønne over til det amygrønne. Bare det er grønt, så er det godt. Pick your choise.

Til ham

Eidos strik. 3.538 kr.

Saint Laurent bomberjakke. 9.995 kr.

Matinique bukser. 699 kr

OFF-WHITE taske. 2.799 kr

Ghoud sneakers fra APAIR. 1.999 kr.

MIKIA armbånd. 970 kr.

Matinique army T-shirt. 399 kr.

Til hende

Birgitte Herskind Blazer. 1.599 kr.

Birgitte Herskind bukser. 999 kr.

Birgitte Herskind top i babygrøn. 999 kr.

Gucci solbrille. 3.890 kr

Sko fra APAIR. 1.799 kr.

KENZINA python-clutch fra APAIR. 3.500 kr.

IDFine guldring. 599 kr.

Fendi tørklæde. 2.500 kr.

Interesseret i mode, mennesker og stil? Tini Owild holder foredrag, workshops og uddanner hvert år stylister på sit eget academy. Læs mere på stylewise.dk.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Tini Owild – Colour up

Januar har traditionen tro været grå, kold og våd – og de fleste af os længes allerede nu, efter forår og lysere tider. Vejret kan vi ikke lave om på. Men du kan bestemme, hvor meget kulør du vil give garderoben. I stedet for altid at vælge sort og gråt, kan du kickstarte foråret, ved at skrue lidt mere op for farverne i dit tøjvalg.

læs mere

Afslappet januar – Tini Owild

Der har været dresset op til fest den sidste måned med glimmer og glitter. Nu er det tid til en lidt mere rolig måned. Det afspejler sig også i stylingen, uden det dog behøver at være kedeligt. Bland klassiske styles med streetwear og nyd komfortabelt det nye år.

læs mere
error: Content is protected !!
X