NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Få en stjernemenu skabt af kokkemastodonter som Nicolai Kirk, Per Hallundbæk, Mikkel Maarbjerg og mange andre på Parsley Salon, og bliv samtidig en del af et ambitiøst bogprojekt om, hvordan vores pølsenation blev til en gastronomisk sværvægter.

Allan Schultz er chefkok og indehaver af den lille perle Parsley Salon, som er i samme bygning som Hellerup Parkhotel og Rosé Rosé. Allan elsker sit fag og vil gerne fortælle den fantastiske historie om Danmarks gastronomiske revolution. Siden sidste år har han knoklet på sit visionære og ambitiøse projekt om, hvordan ”Danmark har magtet og formået at flytte sig fra en ’brun-sovs-og-rød-pølsenation’ til en global gastro­nomisk sværvægtsnation.” Målet er en omfattende bogtrilogi baseret på timelange interviews med samtlige af Danmarks toneangivende kokke. Bl.a. Thomas Rode og Claus ”Den Røde” Christensen, som vi her i magasinet har givet en smagsprøve på, og dels med stjernemiddage kreeret af kokkene selv, kaldet ”Legendernes aften”. I 2022 vil en udsøgt skare på 34 gæster igen kunne møde stjernekokkene og nyde deres stjernemenuer i Parsley Salon. Skynd dig at booke. Der er rift om billetterne.

Parsley Salon skriver kokkehistorie: Når Allan Schultz Dluzen inviterer kendte kokke ind på Parsley Salon i Hellerup for at lave mad til sine gæster, bliver de også interviewet til en bog, hvor 50 danske kokke fortæller om deres liv. Projektet forventes færdigt om tre år.

Tjek NORDs kalender 2022

22. januar Per Hallundbæk • 12. februar Nicolai Kirk
5. marts Mikkel Maarbjerg • 19. marts Jan ”Cocotte” Pedersen

Legendernes Aften
Anerkendte kokke tilbereder en stjernemenu i restaurant Parsley Salon. Tre appetizers, en forret, en mellemret, en hovedret og en dessert. 1.750 kr. Køb billet på parsleysalon.dk

Besøg NORDs gastro butikker her:

Transformatoren Thomas Rode

Transformatoren Thomas Rode

Allan Schultz Dluzen fra Parsley Salon interviewer denne gang Thomas Rode. Kokken, som forlod drømmestillingen som køkkenchef for Kong Hans Kælder for at hellige sig stenalderkost og sundhed og nu er på en ny mission: At lære Danmark at spise rigtigt. For mig har Thomas Rode altid været forbundet med transformation og hårdt arbejde. Før han passioneret kastede sig over stenalderkost og sund livsstil, stod han i spidsen for Danmarks første gourmet­restaurant Kong Hans Kælder. Som et relativt ubeskrevet blad overtog Thomas roret efter legendariske Daniel Letz, der havde skaffet Kong Hans og Danmark den første Michelin-stjerne i 1983.

Kok interviewer kok — Mastodonten: Den Røde

Kok interviewer kok — Mastodonten: Den Røde

Allan Schultz Dluzen fra Parsley Salon interviewer sin ven og kollega Claus ’Røde’ Christensen. Baggårdsroden, der blev en af dansk gastronomis toneangivende kokke. Som en af pionererne på den rejse Danmark som madland har været på – ’fra pølse­nation til gastronomisk topdestination’ – er Claus Christensen. Bedst kendt som ’Den Røde’ med reference til hårpragten såvel som hans legendariske restaurant Gammel Mønt. Den rødhårede, rapkæftede, livsnydende kok, som har været i faget i snart 50 år, er simpelthen indbegrebet af kvalitet og klassicisme.


error: Indhold er beskyttet.
X