Vælg en side

Hun er sej, hun er erfaren, og hun har prøvet på sin egen krop, hvad det vil sige ikke at kunne bruge den. Og hvordan man gør den stærk igen. Josephine Lippert er områdets nye personlige træner med sit StudiJo i Vedbæk.

Du kender det helt sikkert: Ryggen er stiv efter flere timer foran com-puteren og vejen ned til gulvet for at samle barnets legoklodser op synes helt uoverskueligt. En indre stemme hvisker ’fitness’, men tanken om at motivere dig selv på maskinerne i den upersonlige træningskæde, kan ikke slå sofaen. Med mindre at du har en personlig træner, der hedder Josephine Lippert, og som sender dig en sms og spørger, hvor bliver du af?
– Jeg kan godt finde på at kontakte mine klienter, hvis jeg ikke har set dem et stykke tid.
Hvilket sjældent sker. For du bliver hurtigt afhængig af at svinge kettlebells med den personlige træner, ergo­terapeut og osteopat. Ikke kun fordi Josephine er så sej og motiverende, men også fordi hun som mor til den 1-årige Maximillian er én, man kan relatere til.

 


Træningen rykkes gerne udenfor.

Brænder for at hjælpe andre

Som nybagt student røg Josephine ud af studenter­vognen og brækkede ryggen. Tre måneder i korset og intens træning med en fysioterapeut var lidt af en øjenåbner.
– Det var forfærdeligt ikke at kunne klare sig selv og se alle ens planer blive sat på standby, men samtidig var det fantastisk at se, hvad jeg kunne opnå med træning.
Oplevelsen og træningen betød også, at en anden gnist blev tændt i hende. Trangen til at hjælpe andre. Hun uddannede sig derfor til ergoterapeut og personlig træner og kan snart også kalde sig statsautoriseret osteopat. I fem år arbejdede hun i Charlottehaven med sine specialer. Men da hun under sin barsel så de tomme lokaler i Vedbæk, besluttede hun at virkeliggøre drømmen om at samle det hele under sit eget tag med mottoet ’stærk til livet’.


Du bliver stærk af at træne i StudiJo.

 

Personlig træning i fokus

StudiJo er et personligt og eksklusivt træningscenter, hvor det handler om at være tryg med motiverende professionelle trænere, som besidder stor viden og erfaring inden for træning, sundhed, krop og anatomi. Du kan vælge mellem Klub StudiJo, Preggo Stærk og Mamma Stærk. Det er styrketræning på små hold med vægte, kettlebells, vægtstænger m.m., og er vejret godt, rykker man gerne udenfor. Der vil altid være en forudgående målsætningssamtale med Josephine eller en af hendes trænere efterfulgt af en privat trænings­session. På baggrund af dette lægges en individuel træningsplan, som løbende bliver justeret i takt med, at du bliver stærkere.

 


Josephine Lippert både træner og giver behandlinger i osteopati.

 

StudiJo
Personlig træning med max 6 deltagere
1-1 personlig træning
Osteopat-studerende behandling i separat rum

Klub StudiJo
Målsætningssamtale
Personligt træningsprogram
Max 6 deltagere
1 times træning 2 x ugentligt med topmotiveret træner og de andre medlemmer (mulighed for at booke flere træninger)
2.000 kr. pr. måned.

Preggo Stærk
Træning for gravide
Målsætningssamtale
Personligt træningsprogram
Max 6 gravide på holdet
1 time 2 x ugentligt med træner specialiseret i gravidtræning og andre gravide (mulighed for at booke flere træninger).
2.400 kr. pr måned.

Mamma Stærk
Efterfødselstræning hvor baby er velkommen
Målsætningssamtale
Personligt træningsprogram
Max 4 mødre med baby
1,5 time 2 x ugentligt med træner specialiseret i efterfødsels-træning (mulighed for at booke flere træninger).
2.600 kr. pr. måned.

Supertilbud

Målsætningssamtale + 1 uges træning på Klub StudiJo hold for 199 kr.
1 uges træning består af 2 træningsgange med de andre medlemmer.
Begrænset pladser.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere
error: Content is protected !!
X