Vælg en side

Kan man det?, tænker man uvilkårligt, når Katie Alling – medindehaver, konceptud-vikler og daglig leder i Il Puro – fortæller om stedets morgenmads-pizza: Mindre pizzaer hvor ost og tomat er erstattet med æg og bacon eller pære, gorgonzola og honning. En crossover af dansk morgenmad og et klassisk let italiensk morgenmåltid. Det fungerer fantastisk – morgenmadspizzaen er et hit hos Il Puro. Skyllet ned med en stærk kvalitetskaffe, er man klar til dagen.


Vegetarpizzaen Tartufo 145 kr.

Rent luksusitaliensk

Il Puro i Waterfront gør nemlig en dyd ud af det italienske. Bare navnet Il Puro, som betyder ’det rene’, er valgt for at signalere, at her er alt 100 procent italiensk – og ikke mindst – luksuriøst. Til aften kan man fx nyde en af de lækre antipastiretter, eksempelvis en klassisk caprese-salat eller et fad med udsøgte italienske oste, efterfulgt af stenovnsbagte pizzaer. Vegetarpizzaen Tartufo, med mascarponecreme, trøffelpasta, svampe, parmesan, mozzarella og frisk citrontimian, er for eksempel virkelig lækker. Dertil kvalitetsvin udvalgt af ViaVino. Samme leverandør, der også leverer til Michelin-restauranten Geranium.


Il Puro er stolte af deres luftige, tynde og smagfuldepizzabunde

Dejen er et kapitel for sig

Udover konceptet og luksusfyld på pizzaen så spiller dejen en afgørende rolle hos Il Puro. En koldhævet dej som får lov at hvile 2-3 dage, før den bliver brugt. Sammenlignet med dansk brøddej er der et minimum af gær i og mere vand. Den lange hviletid og hurtige bagning ved høje temperaturer i den store brændefyrede stenovn er med til at give dejen dens luftige, høje skorpe og tynde bund. Det er netop denne proces, der gør Il Puros pizzaer nemme at fordøje og giver en smagsoplevelse, som var man i Italien.


Lækre sprøde paninier – et fristende måltid. 65 kr.

Panino og børnepizza

Il Puro-dejen bruges også til restaurantens gode signaturbrød. Bl.a. til frokosten i deres panini. Tynde, sprøde sandwiches med masser af frisk fyld. Fx tunsandwich med spinat, friske tomater og olivenolie. Hvis man benytter sig af frokosttilbuddet, får man både sandwich og hjemmelavet lemonade til 80 kroner. Flere og flere finder vej til Il Puro, både for den høje kvalitet og stemningen i restauranten. Har man sine børn med, er der også børnepizzaer på menukortet.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Guldsmed Maiken Pade

Guldsmed Maiken Pade

Besøg Guldsmedværkstedet på Strandvejen 108 i Hellerup. Her får du altid professionel råd og vejledning til dit smykke. Hvad enten du skal købe et nyt smykke til en, du holder af, eller om vi sammen skal designe et ganske særligt smykke. Anvend arveguldet og lad familiehistorierne få nye fortællinger.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X