Vælg en side

4 serveringer

• 280 gr spaghetti
• 1 kg muslinger
• 3 fed hvidløg
• 2 løg
• 1 chili
• 1 spsk fennikelfrø
• 4 spsk olivenolie
• 100 ml hvidvin
• 100 gr smør
• persille til servering
• salt og peber

Step 1/5

Vask muslingerne grundigt og sorter de beskadigede og åbnede muslinger fra. Kom muslingerne i en skål med koldt vand i ca. 1 time. Kom derefter muslingerne i en si og lad dem dryppe af.

Step 2/5

Kog spaghettien al dente efter vejledningen på indpakningen. Kom derefter spaghettien i en si og lad den ligeså dryppe af.

Step 3/5

Hak løg og hvidløg fint. Flæk chilien på langs og fjern eventuelle kerner. Skær den derefter ud i fine skiver.

Step 4/5

Rist fennikelfrøene på en tør stegepande ved høj varme.

Step 5/5

Varm en stegepande med olivenolie ved medium-høj varme. Kom de ristede fennikelfrø, hvidløg, løg og chili på panden og sauter i ca. 3 min. Kom derefter muslinger, hvidvin og smør på panden og steg videre i ca. 6-7 min., eller til at muslingerne har åbnet sig. Sorter de lukkede fra. Tilføj spaghetti til stegepanden og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Anret på en tallerken og pynt med frisk persille.

Velbekomme!

Besøg NORD's Gastro butikker her:

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

læs mere
error: Content is protected !!
X