Vælg en side

4 serveringer

• 280 gr spaghetti
• 1 kg muslinger
• 3 fed hvidløg
• 2 løg
• 1 chili
• 1 spsk fennikelfrø
• 4 spsk olivenolie
• 100 ml hvidvin
• 100 gr smør
• persille til servering
• salt og peber

Step 1/5

Vask muslingerne grundigt og sorter de beskadigede og åbnede muslinger fra. Kom muslingerne i en skål med koldt vand i ca. 1 time. Kom derefter muslingerne i en si og lad dem dryppe af.

Step 2/5

Kog spaghettien al dente efter vejledningen på indpakningen. Kom derefter spaghettien i en si og lad den ligeså dryppe af.

Step 3/5

Hak løg og hvidløg fint. Flæk chilien på langs og fjern eventuelle kerner. Skær den derefter ud i fine skiver.

Step 4/5

Rist fennikelfrøene på en tør stegepande ved høj varme.

Step 5/5

Varm en stegepande med olivenolie ved medium-høj varme. Kom de ristede fennikelfrø, hvidløg, løg og chili på panden og sauter i ca. 3 min. Kom derefter muslinger, hvidvin og smør på panden og steg videre i ca. 6-7 min., eller til at muslingerne har åbnet sig. Sorter de lukkede fra. Tilføj spaghetti til stegepanden og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber. Anret på en tallerken og pynt med frisk persille.

Velbekomme!

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Nem tærte med sommerbær og is

Nem tærte med sommerbær og is

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først. Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig - med en god vaniljeis. BUND:150 g koldt smør200 g hvedemel1/2 dl flormelis 1 æg1/2 spsk....

læs mere
error: Content is protected !!
X