Vælg en side

Charlotte Bonnén byder sommeren velkommen med skønne nye solprodukter, lækre sneaks i rappe farver og et nyt fantastisk serum, der booster nyt liv i håret. Og så er hendes hold af dygtige behandlere klar til at give kroppen en kærlig overhaling, før du går ud til sol og sommer.

 

M2 hårserum 800 kr.

Hårrejsende nyhed fra M2

Du kender deres effektive vippeserum, og nu lancerer M2 også et genialt nyt serum, der virkelig giver manken et boost. De lover et langt, fyldigt og naturligt smukt hår på under 2 måneder. Charlotte Bonnén er overbevist:
– Jeg har nu brugt vores nye hårserum fra M2 i 7 uger – og sikken et resultat! Jeg er gået fra en tynd skilning til en hanekam, fortæller hun begejstret. Det kan bruges over hele hovedbunden eller partielt på ønskede områder.
Lige nu er der en intropris på 800 kr.

 

 

Sebago Docksides 1.199 kr.

Sejlerskoene er tilbage

Klassikere går aldrig af mode. Heller ikke de originale Sebago Docksides, der oser af sej 80’er-stil. Find de opdaterede modeller i butikken, der også byder på skønne sneakers fra Woden i friske pangfarver som pink og orange. Et par er aldrig nok!

 

Fra 149 kr.

Solpleje og hudpleje samlet til Ét hudprodukt

Charlotte fremhæver selv Karmamejus nye solserie, der er luksuriøs solpleje og hudpleje i én og samme tube. Det er ren, naturlig og effektiv solbeskyttelse til hele familien i SPF 15 og SPF 30.

Besøg NORD's Modebutikker her:

error: Content is protected !!
X