Vælg en side

It’s all about loooooove. For det er lige præcis det, det er. Det handler om kærlighed. Min kærlighed til at designe smukke smykker med fantastiske ædelsten – designs som bliver købt, givet og båret med kærlighed.
Sommerkollektionen er lig med kærlighed og glæde – en farvestrålende kollektion, hvor jeg har brugt smukke farverige ædelsten, lige fra turkiser til ametyst.
Bær smykkerne med stolthed, med glæde, med kærlighed.

Funklende smykkehilsner
Mai Manniche

 

Mai Manniche, smykkedesigner JEWLSCPH. Stiftede JEWLSCPH I 2005 og har i dag to butikker (Østerbro og Aarhus) samt webshop. Kendt fra TV – senest BEAUTY BOSSERNE på Kanal 4.

Guldsmed Maiken Pade

Guldsmed Maiken Pade

Besøg Guldsmedværkstedet på Strandvejen 108 i Hellerup. Her får du altid professionel råd og vejledning til dit smykke. Hvad enten du skal købe et nyt smykke til en, du holder af, eller om vi sammen skal designe et ganske særligt smykke. Anvend arveguldet og lad familiehistorierne få nye fortællinger.

læs mere
Guldsmed  Maiken Pade

Guldsmed Maiken Pade

Besøg Guldsmedværkstedet på Strandvejen 108 i Hellerup. Her får du altid professionel råd og vejledning til dit smykke. Hvad enten du skal købe et nyt smykke til en, du holder af, eller om vi sammen skal designe et ganske særligt smykke – anvend arveguld og lad familiehistorierne få nye fortællinger.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X