NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

It’s all about loooooove. For det er lige præcis det, det er. Det handler om kærlighed. Min kærlighed til at designe smukke smykker med fantastiske ædelsten – designs som bliver købt, givet og båret med kærlighed.
Sommerkollektionen er lig med kærlighed og glæde – en farvestrålende kollektion, hvor jeg har brugt smukke farverige ædelsten, lige fra turkiser til ametyst.
Bær smykkerne med stolthed, med glæde, med kærlighed.

Funklende smykkehilsner
Mai Manniche

 

Mai Manniche, smykkedesigner JEWLSCPH. Stiftede JEWLSCPH I 2005 og har i dag to butikker (Østerbro og Aarhus) samt webshop. Kendt fra TV – senest BEAUTY BOSSERNE på Kanal 4.

Ægte smykker og ægte juleglæde

Ægte smykker og ægte juleglæde

Forkæl dig selv – eller én du elsker – med et smukt, ægte smykke designet af Mai Manniche. Vi pakker smukt ind i årets farve: PINK. En smuk og livsbekræftende farve – fordi livet skal fejres. Kig forbi vores butikker (Østerbro og Aarhus) eller shop online OG husk også at følge os på Facebook, hvor vi dagligt laver LIVE streaming med stylingtips og tilbud.

læs mere
Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Smykkedesigner Mai Manniche, har i sin nye RAINBOW kollektion ladet sig inspirere af regnbuen og kombineret farverige ædelstene på smukkeste vis. I kollektionen ses både nye og ikoniske designs af Mai med fantastiske ædelsten, lige fra de varme nuancer i karneol, rosa calcedon og fuchsia calcedon – til kolde toner i amazonit, krysopras og turkis ædelsten.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X