Vælg en side

Vidste du, at man kan bruge sit eget naturlige fedtvæv til ansigtet? Til at skabe øget fylde og korrigere hudkvaliteten? Ledende plastikkirurg fra Søernes Privathospital, Trine Foged Henriksen, svarer her på spørgsmål om lipofilling til ansigtet.

Q: Hvad er lipofilling?

– Kroppens eget naturlige fedtvæv benyttes som en levende filler. Princippet er, at dit eget helt naturlige fedtvæv flyttes fra ét område til et andet. Fedtvævet indeholder både modne fedtceller, stamceller og vækstfaktorer, som dels giver øget fylde (fillereffekt), dels genopbygger/revitaliserer huden. Selve fyldningen af underhuden ses med det samme, og korrektion af hudkvaliteten ses over længere tid. Effekten ses først fuldt ud efter 6-12 måneder. Man oplever altså både en fyldning af huden og en foryngelse.

Q: Hvad kan man bruge lipofilling til i ansigtet?

– I stedet for at skære væk og stramme op korrigerer vi aldersforandringer ved at erstatte mistet volumen og bedre hudkvaliteten. Fedtinjektion kan udføres som selvstændig behandling til mindskning af rynker og bedring af hudkvalitet og kan også anvendes i forbindelse med korrektion af hudoverskud på øjenlåg eller facelift.

Q: Hvem er egnet til behandling med eget fedtvæv?

– Både mænd og kvinder. Behandlingen er relevant hvis man ønsker en diskret korrektion og naturligt udseende. Man skal være +18, men der er ingen øvre aldersgrænse. Jeg har tit skønne kvinder +70, der ønsker korrektion. For at vurdere, om teknikken er relevant for dig er det vigtigt at få en individuel vurdering, mhp. at vurdere dine muligheder og forventninger og planlægge det bedste behandlingstilbud til dig. Teknikken er ikke egnet til dig, hvis du er ryger, eller hvis du har kendte forstadier eller ikke færdigbehandlet hudkræft i det ønskede område.

Q: Fortæl om teknikken

– Der findes mange forskellige teknikker. I modsætning til tidligere tiders mere aggressive fedtsugning, anvender vi på Søernes Privathospital Bodyjet-systemet og foretager en meget skånsom fedtsugning vha. vanddissektion, som sikrer, at flest mulige fedtceller er intakte. Der fedtsuges et sted med passende fedtdepoter (oftest lår, lænd eller mave). Herefter oprenses fedtvævet og endelig injiceres det i mange små kanaler. Både fedtsugning og injektion foretages med meget tynde kanyler. Det betyder, at der stort set ikke ses ar efterfølgende. Proceduren udføres sædvanligvis i en kort fuld bedøvelse.


Liponjektion – mere fylde og friskere udseende. Der er opnået en diskret korrektion med mere fylde under øjnene, svt. furer fra næse til mund og diskret læbeforstørrelse

 
Lipoinjektion under øjne har mindsket furer og fremhæver naturlig kontur

LIPOFILLING TIL ANSIGTET

  • Mindskning af furer og ”træt udseende” under øjnene.
  • Øget fylde ved kindben.
  • Læbeforstørrelse, rynkebehandling og korrektion af hud omkring munden.
  • Mindskning af furerne mellem næse og mund.
  • Rynkereduktion og hudkorrektion i pande- eller tindingeregion.
  • Korrektion af arvæv og/eller hudkvalitet.

Priser

Ét område i ansigtet,
fx under øjnene

16.500 kr.

Hele ansigtet

26.000 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.