NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Smykkedesigner Mai Manniche ved præcis hvilke smykker der klæder DIG

Er du bevidst om hvilke smykker, der klæder DIG – eller hende, der skal forkæles? Et smykke skal klæde den enkelte kvinde og understrege personlighed og look. Gennem de snart 15 år, jeg har haft JEWLSCPH, har jeg vejledt rigtig mange kvinder (og mænd) til at finde de rette smykker, og hvordan de bruger mine designs. Skal jeg hjælpe diig? Så book en tid til en times gratis personlig smykkestyling i vores butik på Østerbro. Send mig en mail: mm@jewlscph.com.
Funklende smykkehilsner, Mai

 

Mai Manniche, smykkedesigner JEWLSCPH. Stiftede JEWLSCPH I 2005 og har i dag to butikker (Østerbro og Aarhus) samt webshop. Kendt fra TV – senest BEAUTY BOSSERNE på Kanal 4.

Ægte smykker og ægte juleglæde

Ægte smykker og ægte juleglæde

Forkæl dig selv – eller én du elsker – med et smukt, ægte smykke designet af Mai Manniche. Vi pakker smukt ind i årets farve: PINK. En smuk og livsbekræftende farve – fordi livet skal fejres. Kig forbi vores butikker (Østerbro og Aarhus) eller shop online OG husk også at følge os på Facebook, hvor vi dagligt laver LIVE streaming med stylingtips og tilbud.

læs mere
Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Smykkedesigner Mai Manniche, har i sin nye RAINBOW kollektion ladet sig inspirere af regnbuen og kombineret farverige ædelstene på smukkeste vis. I kollektionen ses både nye og ikoniske designs af Mai med fantastiske ædelsten, lige fra de varme nuancer i karneol, rosa calcedon og fuchsia calcedon – til kolde toner i amazonit, krysopras og turkis ædelsten.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X