Vælg en side

Smykkedesigner Mai Manniche ved præcis hvilke smykker der klæder DIG

Er du bevidst om hvilke smykker, der klæder DIG – eller hende, der skal forkæles? Et smykke skal klæde den enkelte kvinde og understrege personlighed og look. Gennem de snart 15 år, jeg har haft JEWLSCPH, har jeg vejledt rigtig mange kvinder (og mænd) til at finde de rette smykker, og hvordan de bruger mine designs. Skal jeg hjælpe diig? Så book en tid til en times gratis personlig smykkestyling i vores butik på Østerbro. Send mig en mail: mm@jewlscph.com.
Funklende smykkehilsner, Mai

 

Mai Manniche, smykkedesigner JEWLSCPH. Stiftede JEWLSCPH I 2005 og har i dag to butikker (Østerbro og Aarhus) samt webshop. Kendt fra TV – senest BEAUTY BOSSERNE på Kanal 4.

Electra

Electra

Smykkedesigner Mai Manniche lancerer dette forår kollektionen ELECTRA, inspireret af havet qua de mange smukke designs med perler og mus-lingeskaller. Enkelt, rent og feminint – krydret med hvide topas ædelsten.

læs mere
Guldsmed Maiken Pade

Guldsmed Maiken Pade

Guldsmed Maiken Pade. På guldsmedeværkstedet Strandvejen 108 i Hellerup træder du ind i en forunderlig verden af smykker, skabt efter ædle håndværksmæssige traditioner. Alle smykker går gennem guldsmedens hænder og derfor er et smykke fra Guldsmed Maiken Pade altid unikt og personligt.

læs mere
You & Me

You & Me

Smykker til den store dag – til ham og hende. Ægte smykker – ægte glæde. Forkæl hende du elsker med et ægte smykke fra JEWLSCPH – designet af Mai Manniche. I vores nye CABO og MERMAID- kollektion finder du et væld af smukke smykker med fantastiske ædelsten som rubiner, rosa calcedon samt ferskvandsperler. Vores designs er tidsløse, trendy samt elegante. Med et ægte smykke giver du et varigt og bæredygtigt minde.

læs mere
error: Content is protected !!
X