NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

For smykkedesigner Mai Manniche, der står bag JEWLSCPH, er hendes hjem hendes ”helle” i en travl hverdag med egne butikker og fuld fart på. Det er her, hun helliger sig, at arbejde med sine designs, og hjemmet afspejler derfor hendes sans for farver og æstetik. Ud over farver er dufte også en vigtig del af hendes hjem – og så er det jo heldigt, at hun selv sælger de lækreste af slagsen fra det eksklusive italienske brand Ortigia Sicilia i sit skønhedsunivers Mai Mundo.

 

Duft- og parfumeprodukter fra Ortigia Sicilia samt lædertøj fra Onstage Collection kan købes i JEWLSCPH butik på Østerbro eller maimundo.dk.

Smuk, velduftende opsætning med sæber og parfume fra Ortigia Sicilia. Priser fra 90 kr.

SMYKKEDESIGNERENS OASE

Smukt ser det ud – selv indpakningen fra Ortigia Sicilia fortjener en plads i indretningen. Priser fra 90 kr.

Selv køkkenet er fyldt med farver. Maleri fra Gitte Peters, Galleri Knud Grothe. Duftlys og sæber fra Ortigia Sicilia.

 

Besøg NORDs modebutikker her:

Ægte smykker og ægte juleglæde

Ægte smykker og ægte juleglæde

Forkæl dig selv – eller én du elsker – med et smukt, ægte smykke designet af Mai Manniche. Vi pakker smukt ind i årets farve: PINK. En smuk og livsbekræftende farve – fordi livet skal fejres. Kig forbi vores butikker (Østerbro og Aarhus) eller shop online OG husk også at følge os på Facebook, hvor vi dagligt laver LIVE streaming med stylingtips og tilbud.

læs mere
Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Smykkedesigner Mai Manniche, har i sin nye RAINBOW kollektion ladet sig inspirere af regnbuen og kombineret farverige ædelstene på smukkeste vis. I kollektionen ses både nye og ikoniske designs af Mai med fantastiske ædelsten, lige fra de varme nuancer i karneol, rosa calcedon og fuchsia calcedon – til kolde toner i amazonit, krysopras og turkis ædelsten.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X