NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Men du kan også gøre en hel del selv for at få sundt hår. Vi sætter spot på hårpragten, stor som lille eller helt fraværende, og alle de metoder der findes for at få lækkert hår.

 

Vi er små pelsdyr, når vi kommer til verden. Menneskekroppen er dækket med mere end 2 millioner hårsække og omkring 100.000 af dem er i hovedbunden. Og vi danner ikke flere hårsække, faktisk mister vi et lille antal hvert år. Om håret, der vokser ud af hårsækkene, så er krøllet, glat, sort, lyst eller rødt, er et spørgsmål om gener. Så oplever du at blive tyndhåret eller skaldet, er det dine forældres skyld, også selvom hverken de eller dine søskende viser tegn på svindende hårpragt.

 

Hvorfor taber vi håret?

Alopecia betyder hårtab. Det er et fagudtryk, som hverken beskriver typen eller årsagen til hårtabet, og selvom flest mænd oplever at blive skaldet, kan det også overgå kvinder. Stress, sygdom, p-piller/medicin og graviditet kan slide på håret eller få det til at falde af, og så er der det arveligt betingede hårtab. Tilstanden regnes for normal og skyldes en arvelig bestemt følsomhed overfor de mandlige køns­hormoner androgener. I dag behøver du ikke finde dig i at blive tyndhåret eller miste det. Der findes mange metoder der kan afhjælpe det, få et overblik her.

V2X® kickstarter hårsækkene

 

V 2X®-behandling er en unik patenteret hårtabs­behandling, som stimulerer stamcellerne i hovedbunden med et vækstfremmende præparat bestående af vitaminer, vækstfaktorer og pep­tider. Dvs. hårene begynder at vokse igen. Den foretages på klinik en gang om måneden i fem måneder og er en 3 steps-behandling bestående af injicering med en tynd specialnål i det ønskede område, efterfulgt af laser for at øge blodcirkulationen i hovedbunden og til hjemmebrug et plejekstrakt. V2X® er klinisk testet igennem flere år og har allerede nu hjulpet hundredvis af mennesker med hår­problemer som skaldethed, pletskaldethed og tyndt hår. Præparatet er udarbejdet på et laboratorie i samarbejde med dermatologer, håreksperter og Pilorum Hårklinik.

Pilorum Hårklinik

 

Pilorum Hårklinik

Mand efter behandling med V2X.

Tatoveret hår

 

SMP er betegnelsen for Scalp Micro­pigmentation, som for mange skaldede mænd er blevet lidt af en lifesaver. Selvom den minder om traditionel tatovering, adskiller den sig ved en helt anden teknik, da nålen kun arbejder i de yderste hudlag, og pigmenterne der benyttes, er organiske. De færreste synes, at det gør ondt, og kommer gerne igen efter 3-5 år for en genopfyldning. Metoden går ud på, at man tatoverer flere tusinde bittesmå prikker i hovedbunden, så det ligner en tætbarberet hovedbund. Tyndhårede og pletskaldede kan også få gavn af mikro­pigmenteringen, fordi ’prikkerne’ kamuflerer overgangen mellem hud og hår, så det tynde/skaldede synes næsten usynligt. Scalp Innovation er eksperter i SMP.

Scalp Innovation

 

Scalp Innovation

To eksempler på SMP lavet hos Scalp Innovation.

Parykker er mere udbredt end man tror

 

Kemobehandling, Alopecia (pletskaldet­hed), tyndhåret, skaldet – der kan være mange grunde til at vælge en paryk, og hos UniQue.M Parykker kommer alle slags mennesker. En moderne paryk er resultatet af dygtigt håndværk og komplicerede teknikker, så ingen gætter, at det er en paryk. Parykkerne kan være del- eller helparykker og laves med ægte hår og fiberhår eller i en kombination af begge, og de kan være løse parykker eller limes fast. Er årsagen sygdomsrelateret kan man få offentligt tilskud til sin paryk. Hos Mette Faldborgs UniQue.M, som er frisør og paryk-specialist der leverer til hele landet, koster en paryk i gennemsnit 4000-20.000 kr.

UniQue.M frisør & parykspecialist

 

UniQue.M frisør & parykspecialist

En paryk i dag fra UniQue.M har intet med datidens kunstige parykker.

Tape smukt hår fast

 

Hairtalk® extensions er et skånsomt tapesystem, der fungerer med et lille, tyndt fæste, der sidder blødt på håret og som hverken kan ses eller mærkes. Det føles som ens eget hår og passer til fint, skandinavisk hår. Fås i længderne 25, 40 og 55 cm og 850 forskellige farvekombinationer. Er 100 procent ægte hår og bevaret med et naturligt skællag og naturligt fald i håret. Ny oprykning hver 6.-8. uge og med korrekt pleje op til 1 års holdbarhed. Hairtalk® er verdens førende leverandør af tape hair extensions med flere end 30.000 partnersaloner fordelt i 52 lande verden over. I Danmark kan du vælge mellem 250 professionelle Hairtalk®-frisører.

Kontakt Hairtalk® Danmark for nærmeste frisør

 

hårtema

Flettemetoden skåner dit hår

 

Hair extensions med flettemetoden er oprindelig en af de ældste hår­teknik­ker og en afrikansk flette­teknik, som i dag er videre­udviklet og tilpasset euro­pæiske kvinders hår, så både kvinder med meget fint hår og kvinder med godt tykt hår kan få glæde af denne form for hair extensions.
Metoden er et ægte håndværk, der er skånsomt for ens eget hår, og egner sig til både fylde og længde. Der benyttes ikke kemikalier i håret, da man fletter en vævekant/et tyndt bånd så tæt på hovedbunden som muligt, og derefter påsyr hårtrenser. Hårtrenserne kan bestå af enten kunstigt hår eller af 100 procent ægte hår. Extension by Bothmann anvender 100 procent ægte hår i en eksklusiv kvalitet.

Extension by Bothmann

 

hårtema

Før: flossede spidser og ulige længder. Efter: Fyldig og flot manke med flettemetoden.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Jonas fik en retro business-cut hos Carls barber shop

Jonas fik en retro business-cut hos Carls barber shop

Carl’s Barber Shop forvandlede Jonas Jarlkovs drengede look til en mere voksen udgave med en modig ’crop’. Det er ikke første gang, at Jonas Jarlkov sidder i stolen hos en af Københavns mest legendariske og cool frisør­saloner for mænd – Carl’s Barber Shop – men det er første gang, han får en ’hovedformsomfavnende klipning’, som frisør og indehaver Jan Lauritsen kalder klipningen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X