Vælg en side

Få øjenbryns behandling

Microblading (hårstrå) powder brows, kombinations-bryn eller ombre brows. Farven fader ca. 30-40% ved opheling og vil fremstå let og naturlig. Holdbarhed op til 2 år. Tilbuddet gælder 1 behandling.

NORMALPRIS 2.000 KR. DIN PRIS 1.600 kr.

Værdi: 2.000 kr. / Rabat: 20% / Spar: 400 kr.

Tilbuddet gælder kun ved aflevering af et udprint af NORD DEAL. Gælder kun et tilbud pr. person. Gyldig til og med den 1. september 2020.

Individuelt og naturligt resultat

Alle brynbehandlinger bliver nøje optegnet og tilpasset for et personligt og naturligt resultat. Behandlingen kræver en obligatorisk efterbehandling 800 kr. Mere information hos Beauty B’s Beatrice Osbæck, som er en erfaren og dygtig mikropigmentist, vippeteknikker og ekspert i semipermanent makeup.

Beauty B hos Frisør MOKE
Ordrupvej 46
Telefon 42 33 32 58
www.facebook.com/beautybbybea

 

Esha Khamo – Luksus sommerhår

Esha Khamo – Luksus sommerhår

Klip, farve og super keratinbehandlinger hos topfrisør Esha Khamo. Rabatten ydes til NYE kunder indtil 1. oktober 2020. Hjælp til at vælge? Book online 15 min. gratis konsultation. 25% på klip.25 % på farve/reflekser/helfarve25% på keratinbehandling Rabat: 25% på 3...

læs mere
Et 100 % naturligt ansigtsløft

Et 100 % naturligt ansigtsløft

Japansk lifting er en unik ansigtsløftning, som er en kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Under behandlingen benyttes hybenkerneolie og Weleda produkter.

læs mere
error: Content is protected !!
X