Vælg en side

Velkrydrede franske landkyllinger er altid på menuen, der også inkluderer 3 salater efter eget valg + grillkartofler og godt brød.

Vi kender alle til de dage, hvor middagsmaden helst skal lave sig selv. Heldigvis findes der en velsmagende håndsrækning til travle familier, der serverer kvalitets-takeaway til appetitlige priser. Overlad køkkentjansen til Dagens Måltid.  

Den franske rotisserur-grill snurrer lystigt, mens dagens tilbehør af gode salater snittes og hakkes.

Der er en duft af Provence og små franske madmarkeder, når du træder ind ad døren hos Dagens Måltid. Her er omdrejningspunktet krydrede landkyllinger, grillstegt på roterende spid, penslet med krydderolie og tilberedt med masser af kærlighed. – Vi har altid nystegte kyllinger på vores franske rotisseur i butikkerne og er vilde med den form for tilberedning, som vi har taget med os fra det sydfranske. Vi marinerer kyllingerne i krydderier i et døgn, og sætter dem på spyddet hver dag omkring kl. 16 med kartofler, løg, citron, frisk chili og friske krydderurter, så de er færdige ved 17-tiden. Og en helt fantastisk duft breder sig butikken – forklarer Manu Sehgal, der har startet Dagens Måltid og i dag driver tre butikker, hvor hans hold af passionerede medarbejdere har skabt en succesfuld opskrift.

FRANSKE OG DANSKE KLASSIKERE PÅ FÅ MINUTTER

Manu, der har en kokkebaggrund fra europæiske toprestauranter og københavnske in-steder som bl.a. Café Victor, glæder sig i dag over at skabe simple, gode måltider til travle familier, baseret på ordentlige råvarer og sæsonens grønt. Dagens Måltid serverer ikke bare rotisseur-kyllinger, men også opdaterede danske aftensmadsklassikere som frikadeller, hakkebøffer og boller i karry. Også i børneportioner. Franske klassikere som Boeuf bourguignon og cuvettesteg med krydrede kartofler og ratatouille er dagligt på menuen plus en håndfuld mættende salater, der kan tilfredsstille selv den grønneste gourmet. Varianterne med perlebyg, tørrede frugter og ærter eller broccoli med goma og belugalinser hitter. Nyt er også veganske økodeller lavet på kikærter og hamp og lækre dyppelser som hummus og chili-mayo. – Der er ikke noget i vejen med pizza, når der ikke er overskud til madlavningen. Men der er noget tilfredsstillende ved at kunne servere et sundt og fornuftigt måltid på hverdage, som også gi’r god samvittighed i maveregionen. Butikkerne tager også imod forudbestillinger, så du kan svinge forbi og hente middagen på vejen hjem fra job eller sport.

SELSKABER UDEN SVED PÅ PANDEN

Prøv også forretterne som håndpillede Skaw-rejer, røget laks og varm suppe – eller fristende desserter, som den syndige chokoladekage Gateau Marcel. Du kan også sætte tænderne i en 3-retters menu, hvis du skal imponere gæsterne på en hverdag. Skal du holde det helt store selskab, er Dagens Måltid også klar til at levere mad ud af huset. 

Vælg mellem et stort udvalg af mættende salater. Pris for en stor bakke 59 kr.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

error: Content is protected !!
X