Vælg en side

Drømmer du om at genskabe din huds elasticitet, at få fastere hud på arme og strammere maveskind uden kirurgiske indgreb og med minimal efterfølgende downtime? Prøv Profhilo til kroppen. En ny, ikke-invasiv korrigerende kosmetisk kropsbehandling hos Midase Clinic.

Profhilo® BODY er en helt ny og unik behandling, som er baseret på ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien. Den har længe været en populær behandling til ansigtet – et sandt boost til din hud – der tilfører huden fugt, strammer op, samt øger elasticiteten og niveauerne af kollagen. Nu er turen endelig kommet til kroppen, og Midase Clinic fører behandlingerne. Midase Clinic er en kosmetisk skøn­hedsklinik som forener viden og erfaring med tidens mest hypede kosmetiske behandlinger og avanceret skønhedspleje. Bag står de to højt­uddannede specialister: Hudterapeut og bio­analytiker Zina Al-Hamadani og overlæge Muhammad Al-Hamadani.

Kosmetiske injektioner og bodypatches

Zina fortæller til NORD, at hun glæder sig til at kunne tilbyde den mindst lige så hypede Profhilo®Bodybehandling, som sætter ind på især kvinders mest ømme punkter: Indersiden af armene og maveskindet. Profhilo® Body består af en 30-dages behandlingsmodel, hvor man ved hjælp af kosmetiske injektioner og bodycreme og patches forbedrer hudens kvalitet og strammer op. Behandlingen påvirker den fysiologiske proces i aldrende væv, der omfatter reduceret hydrering af huden og ændringer i hudens elasticitet og kollagenindhold med deraf følgende tab af fylde og hudtoning. Kliniske undersøgelser har vist, at 97 procent opnår glattere og mere fast hud, og 100 procent opnår fugtet og opstrammet hud efter et Profhilo®-behandlingsforløb.

Profhilo® Body kit

Behandling af mave inkluderer 2 x injektionsbehandling (med 4 ugers interval)  inkl. patch og Profhilo bodycreme 6.000 kr.
Behandling af mormorarme, knæ, inderlår eller balder inkluderer: 2 x injektionsbehandling (med 4 ugers interval) inkl. patch og Profhilo® bodycreme 9.000 kr.


Synlige resultat efter 2 behandlinger.


Markant opstramning af løs hud og forbedring af hudstrukturen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X