Vælg en side

Har corona-nedlukningen tæret på kræfterne? Få en behandling målrettet dit problem i Skovshoved Sundhedsklinik, der har mange års erfaring i stress, krop og sjæl.

 

Skovshoved Sundhedsklinik ligger smukt og fredeligt ved Øresund. Her kommer mennesker med alle slags problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. Og nu hvor verden langsomt åbner igen, oplever indehaver og behandler Ulla Thor-Jensen, et særligt behov. – Jeg får mange henvendelser med rod i corona nedlukningen. Mange føler sig stressede og angste, fordi man frygter fremtiden, og måske har det rippet op i familieproblemer. Andre har bare brug for at starte på en frisk og finde ud af, hvordan livet kan blive bedre fremover.

Kinesiologi, samtaler, wellness

Ulla Thor-Jensen er certificeret kinesiologibehandler, og de fleste klienter får også en kinesiologisk behandling, men klinikken tilbyder også tankefeltterapi og wellness-behandlinger, herunder healingmassage som giver velvære og ro i kroppen. Vigtigst er, at Ulla Thor-Jensen har mange års erfaring, uddannelse og en stærk intuition, som til sammen gør, at man altid føler sig fornyet og rykket et bedre sted hen efter en behandling.

Skovshoved Sundhedsklinik
DK-Kinesiolog® Ulla Claudia Thor-Jensen.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.