NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Har corona-nedlukningen tæret på kræfterne? Få en behandling målrettet dit problem i Skovshoved Sundhedsklinik, der har mange års erfaring i stress, krop og sjæl.

 

Skovshoved Sundhedsklinik ligger smukt og fredeligt ved Øresund. Her kommer mennesker med alle slags problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. Og nu hvor verden langsomt åbner igen, oplever indehaver og behandler Ulla Thor-Jensen, et særligt behov. – Jeg får mange henvendelser med rod i corona nedlukningen. Mange føler sig stressede og angste, fordi man frygter fremtiden, og måske har det rippet op i familieproblemer. Andre har bare brug for at starte på en frisk og finde ud af, hvordan livet kan blive bedre fremover.

Kinesiologi, samtaler, wellness

Ulla Thor-Jensen er certificeret kinesiologibehandler, og de fleste klienter får også en kinesiologisk behandling, men klinikken tilbyder også tankefeltterapi og wellness-behandlinger, herunder healingmassage som giver velvære og ro i kroppen. Vigtigst er, at Ulla Thor-Jensen har mange års erfaring, uddannelse og en stærk intuition, som til sammen gør, at man altid føler sig fornyet og rykket et bedre sted hen efter en behandling.

Skovshoved Sundhedsklinik
DK-Kinesiolog® Ulla Claudia Thor-Jensen.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X