Vælg en side

Har corona-nedlukningen tæret på kræfterne? Få en behandling målrettet dit problem i Skovshoved Sundhedsklinik, der har mange års erfaring i stress, krop og sjæl.

 

Skovshoved Sundhedsklinik ligger smukt og fredeligt ved Øresund. Her kommer mennesker med alle slags problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. Og nu hvor verden langsomt åbner igen, oplever indehaver og behandler Ulla Thor-Jensen, et særligt behov. – Jeg får mange henvendelser med rod i corona nedlukningen. Mange føler sig stressede og angste, fordi man frygter fremtiden, og måske har det rippet op i familieproblemer. Andre har bare brug for at starte på en frisk og finde ud af, hvordan livet kan blive bedre fremover.

Kinesiologi, samtaler, wellness

Ulla Thor-Jensen er certificeret kinesiologibehandler, og de fleste klienter får også en kinesiologisk behandling, men klinikken tilbyder også tankefeltterapi og wellness-behandlinger, herunder healingmassage som giver velvære og ro i kroppen. Vigtigst er, at Ulla Thor-Jensen har mange års erfaring, uddannelse og en stærk intuition, som til sammen gør, at man altid føler sig fornyet og rykket et bedre sted hen efter en behandling.

Skovshoved Sundhedsklinik
DK-Kinesiolog® Ulla Claudia Thor-Jensen.

 

25% på ALLE behandlinger

Priser fra 600 kr. og til 1.500 kr.
pr. behandling.
Brug koden NORD
Tilbuddet gælder frem til 31. maj.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg. Eget værelse med havudsigt, en kok der laver sund og velsmagende mad og et håndplukket personale. Blot nogle af de ingredienser der udgør unikke Adeas Care i Skodsborg. Forestil dig, at du har fået en ny hofte, og i stedet for at blive hjemsendt, som de fleste hofteopererede bliver dagen efter operationen, ankommer til et lyst og skønt sted, nær skov og strand, i lækre indrettede omgivelser, der leder tankerne hen på New Hampshirestilen, hvor du af et kompetent og engageret personale bliver tiltalt gæst og ikke patient.

læs mere
Skal du tisse hele tiden?

Skal du tisse hele tiden?

Har du nogensinde set en kvinde over 40 hoppe i en hoppeborg? Nok ikke. En af grundene kan være, at hun som mange andre kvinder ikke kan holde sig. Men det kan der gøres noget ved, og det er ufarligt. Behandlingen ThermiVa på Dr. Esmanns Klinik virker mod såkaldt stress-inkontinens. Samtidig giver den mere følsomhed tilbage og dermed muligheden for et bedre sexliv.

læs mere
Det handler om TRYGHED

Det handler om TRYGHED

Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

læs mere
error: Content is protected !!
X