Vælg en side

Dyreklinik i Gentofte Nordsjælland

Har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende på adressen, og vil du gerne være sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kæledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven. På vores dyrehospital er vores dyrlæger engagerede og passionerede, og deres fornemmeste opgave er at sørge for, at du får dit kæledyr tilbage på adressen med nyt mod på dagligdagen.

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Nyd en overdådig skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. østers, muslinger, jomfruhummere, krabber, sushi, kolde fiskeanretninger samt varme tilberedninger af sæsonens friske fangst. Herudover vil køkkenchef, Theis Christensen, diske op med lidt innovative retter af havets friske fangst og udvalget at sæsonens grøntsager.
Comwell Borupgaard den 4. + 5. marts 2022. Pris: 825 kr. pr. person

læs mere
Galleri Juul fra Helsinge

Galleri Juul fra Helsinge

Galleriet på Pilegården er unikt beliggende i Annisse ved Arresø. Her emmer det af smuk natur og højt til himlen. Den landlige og rustikke idyl på Pilegården danner de rette rammer for at skabe autentisk og sjælefuldt udtryk i kunsten. Indehaveren Kasper Juul har malet i mange år og finder inspiration fra de klassiske hav- og landsskabsmalerier. Det er vigtigt for ham at arbejde i omgivelser, hvor kunsten kan udfolde sig i mødet med andre kunstnere fra forskellige kreative events.
Galleri Juul fra Helsinge. Holder åbent efter aftale, kasper@juulmalerier. Følg os på facebook: Galleri Juul eller instagram. @kasperjuulmelhede

læs mere
Smukke borde fra Samplewood Interior Design

Smukke borde fra Samplewood Interior Design

Alle de borde, René fremstiller, laves udelukkende ud fra kundens specifikke ønske, så de er skræddersyet efter behovet. ”Jeg synes derfor ikke, det er forkert at sige, at det er personligt, når man bestiller et bord hos mig. Da de laves individuelt, er jeg i tæt kontakt med hver enkelt kunde. Kunden kan eksempelvis have et bestemt ønske til, hvor langt og bredt bordet skal være, hvilke slags kanter det skal have, trænuance og stel.”
Samplewood Interior Design fra Gilleleje. www.samplewood.com

læs mere

error: Content is protected !!
X