Vælg en side

Skovshoved Dyreklinik har stort fokus på at gøre familiens firbenede medlem tryg og rolig, når det skal opereres.

Uanset om din hund eller kat skal have en knæoperation, fjernet livmoderen pga. betændelse, opereres for blære-sten eller trukket en dårlig tand ud, så skal omsorgen være helt i top før, under og efter operationen.

– Vi går meget op i at give dyret den bedste håndtering, pleje og pasning i forbindelse med en operation, som vi aldrig iværksætter uden en forudgående blodprøve, siger indehaver af Skovshoved Dyreklinik, Claus Sloth.

Holder i hånden

Claus Sloth, der selv er en af landets førende dyrlæger inden for kirurgi, fortæller, at det er klinikkens tre dygtige veterinærsygeplejerskers ansvar at yde den bedste omsorg, som bogstaveligt betyder, at dyret bliver ’holdt i hånden’ hele vejen. Dyret er aldrig alene, det får ekstra støttende medicin, hvis der er behov for det, og under selve operationen, er det også veterinærsygeplejerskerne, der som narko–se-specialister, sørger for, at dyret har det godt. Noget, der ikke kun er til dyrets bedste, men også beroliger bekymrede ejere i forbindelse med en operation.


error: Indhold er beskyttet.
X