Vælg en side

Der er fokus på sundhed i den nyrenoverede Matas i Waterfront. Få personlig og uforpligtende vejledning om vitaminer, mineraler og urter.

Solaray er et verdensnavn inden for kost-tilskud og et af danskernes foretrukne, når det gælder kvalitetsprodukter med den rette sammensætning af urter, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og andre specialkosttilskud. Sortimentet er derfor også på hylderne i Waterfronts Matas, og det er højsæson for dem netop nu. – Vintermånederne har meldt deres ankomst, og det er derfor vigtigt at få tanket op med de nødvendige vitaminer og mineraler, siger elev Maria Rauff Hansen.

”Velkommen til min fagprøve”

Maria er en af Matas’ dygtige elever, som har valgt Solaray til sin fagprøve 11.–17. november, og som i perioden giver gratis vejledning om kosttilskud og sundhed. Der vil også være ekstraordinære rabatter og kampagner.  – Vi vil give dig en hjælpende hånd for at få din krop i balance med mulighed for at få gennemgået produkterne og skræddersy en opskrift til at give netop din krop et boost i vinterperioden, lover Maria. Henvend dig hos hende eller en af de andre materialister, så du kan få din helt egen vitale opdatering.

 

Turbo på sundheden 

Mød også sundhedseksperten Malene fra Solaray tirsdag den 12. november kl. 10-14 til en uforpligtende vejledning om vitaminer og mineraler. 

Ingefær bidrager til en normal fordøjelse100 kapsler 139,95 kr.

Magnesium Citrat bidrager til en normal muskelfunktion 180 kapsler 239,95 kr.

 

Matas i Waterfront / Tuborg Havnevej 4 / Hellerup / 39 90 92 89

Åbningstider: Mandag-fredag: 10-19 / Lørdag: 10-17 / Søndag: 11-16

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Vil du være kosmetolog?

Vil du være kosmetolog?

Hos Nordic Aesthetic Beauty Academy i Hørsholm kan du både blive uddannet kosmetolog og få smuk hud med en lang række af tidens bedste skønhedsbehandlinger. 20 års erfaring danner grundlaget for det høje niveau.

læs mere
Harmoni af varme nuancer

Harmoni af varme nuancer

En energigivende og forfriskende forårskollektion, der emmer af forår og optimisme efter en kølig og grå vinter.

læs mere
4 sikre make-up tips

4 sikre make-up tips

Makeup og styling giver os et rigtig godt selvtillidsboost. Ligesom du træner og spiser sundt for dit velvære, er det ligeså vigtigt, at vi plejer vores ydre.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X