Vælg en side

Der er fokus på sundhed i den nyrenoverede Matas i Waterfront. Få personlig og uforpligtende vejledning om vitaminer, mineraler og urter.

Solaray er et verdensnavn inden for kost-tilskud og et af danskernes foretrukne, når det gælder kvalitetsprodukter med den rette sammensætning af urter, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og andre specialkosttilskud. Sortimentet er derfor også på hylderne i Waterfronts Matas, og det er højsæson for dem netop nu. – Vintermånederne har meldt deres ankomst, og det er derfor vigtigt at få tanket op med de nødvendige vitaminer og mineraler, siger elev Maria Rauff Hansen.

”Velkommen til min fagprøve”

Maria er en af Matas’ dygtige elever, som har valgt Solaray til sin fagprøve 11.–17. november, og som i perioden giver gratis vejledning om kosttilskud og sundhed. Der vil også være ekstraordinære rabatter og kampagner.  – Vi vil give dig en hjælpende hånd for at få din krop i balance med mulighed for at få gennemgået produkterne og skræddersy en opskrift til at give netop din krop et boost i vinterperioden, lover Maria. Henvend dig hos hende eller en af de andre materialister, så du kan få din helt egen vitale opdatering.

 

Turbo på sundheden 

Mød også sundhedseksperten Malene fra Solaray tirsdag den 12. november kl. 10-14 til en uforpligtende vejledning om vitaminer og mineraler. 

Ingefær bidrager til en normal fordøjelse100 kapsler 139,95 kr.

Magnesium Citrat bidrager til en normal muskelfunktion 180 kapsler 239,95 kr.

 

Matas i Waterfront / Tuborg Havnevej 4 / Hellerup / 39 90 92 89

Åbningstider: Mandag-fredag: 10-19 / Lørdag: 10-17 / Søndag: 11-16

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Velvære starter altid med fødderne

Velvære starter altid med fødderne

Forkæl dine fødder hos frkfod, Charlottenlunds kendte og hyggelige fodklinik – et univers for helhedsperspektiv, mentorforløb og clairvoyance. Lægeeksamineret fodterapeut Magnolia Noazofia Lotuz giver de mest velplejede, bløde fødder og har de seneste 18 år sendt sine...

læs mere
Magiske løft og ultimativt velvære for krop og sjæl

Magiske løft og ultimativt velvære for krop og sjæl

Norskfødte Jane Sandvik er suveræn til at få løst kroppen op for fastlåste spændinger. Og ikke kun kroppen bliver som smør under hendes magiske hænder. Hendes luksusbehandling med japansk lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet – uden kirurgi og fillers....

læs mere
”Ullas hænder giver mig ro i sjælen”

”Ullas hænder giver mig ro i sjælen”

Når arbejdsugen bliver lidt for lang og der er for mange bolde i luften, er det Ulla Thor-Jensen fra Skovshoved Sundhedsklinik, der får NORDs redaktør ned på jorden igen ladet med ny energi.

læs mere
error: Content is protected !!
X