Vælg en side

Der er fokus på sundhed i den nyrenoverede Matas i Waterfront. Få personlig og uforpligtende vejledning om vitaminer, mineraler og urter.

Solaray er et verdensnavn inden for kost-tilskud og et af danskernes foretrukne, når det gælder kvalitetsprodukter med den rette sammensætning af urter, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og andre specialkosttilskud. Sortimentet er derfor også på hylderne i Waterfronts Matas, og det er højsæson for dem netop nu. – Vintermånederne har meldt deres ankomst, og det er derfor vigtigt at få tanket op med de nødvendige vitaminer og mineraler, siger elev Maria Rauff Hansen.

”Velkommen til min fagprøve”

Maria er en af Matas’ dygtige elever, som har valgt Solaray til sin fagprøve 11.–17. november, og som i perioden giver gratis vejledning om kosttilskud og sundhed. Der vil også være ekstraordinære rabatter og kampagner.  – Vi vil give dig en hjælpende hånd for at få din krop i balance med mulighed for at få gennemgået produkterne og skræddersy en opskrift til at give netop din krop et boost i vinterperioden, lover Maria. Henvend dig hos hende eller en af de andre materialister, så du kan få din helt egen vitale opdatering.

 

Turbo på sundheden 

Mød også sundhedseksperten Malene fra Solaray tirsdag den 12. november kl. 10-14 til en uforpligtende vejledning om vitaminer og mineraler. 

Ingefær bidrager til en normal fordøjelse100 kapsler 139,95 kr.

Magnesium Citrat bidrager til en normal muskelfunktion 180 kapsler 239,95 kr.

 

Matas i Waterfront / Tuborg Havnevej 4 / Hellerup / 39 90 92 89

Åbningstider: Mandag-fredag: 10-19 / Lørdag: 10-17 / Søndag: 11-16

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

Sundhed / slankekur

Sundhed / slankekur

Vil du tabe dig 10 kilo på 3 uger – uden at være sulten, så skulle du gøre som NORDs redaktør og prøve denne kur.

læs mere
NORD Deal / CorpoCura

NORD Deal / CorpoCura

Gør det til dit nytårsforsæt at gøre noget ekstra godt for dig selv. Hos CorpoCura får du intet mindre end en topprofessionel behandling, hvor dybdemassagen er CorpoCuras hjertebarn. Få 60 min. dybdemassage.

læs mere
Sundhed / Sally Walker

Sundhed / Sally Walker

HJÆLP jeg har fået ”muffin-mave” Sådan lyder det ofte blandt mine kvindelige klienter, og når jeg holder foredrag. Har du også fået ‘muffin-mave? Du kender godt muffin-mave, ’flæsket’ der vælter ude over bæltestedet, som ligner toppen af den muffin, du køber hos...

læs mere
error: Content is protected !!
X