Vælg en side

Gør badeværelset til en personlig oplevelse med udvalgte produkter og smukt design. Gå all-in med ny teknologi eller benyt dig af få, men effektfulde virkemidler, til en skøn badeværelsesoplevelse.

Ny serie fra Rode Bath

Ny serie badeværelses­tilbehør fra RODE Bath. Fremstillet i rengøringsvenligt porcelæn med skridsikker silikoneovertræk.
Holder til elektriske tandbørstehoveder.
• Krukke med låg
• Sæbepumpe

Nyheder fra Copenhagen Bath

Tidsløst design

Yuno Rail er designet i klassisk tidsløst design af prisvindende designer-duo YUNO. Vasken fåes i flere modeller og størrelser. copenhagenbath.com

CB 100 sæbehylde

Vores sorte CB 100 sæbehylde er lavet i et smukt design, med praktisk formål. Hylden er lavet i rustfrit stål, som gør den perfekt til brusenichen. CB 100 serien fås også i hvid og krom. copenhagenbath.com

Personlig stil fra svenskerne

ENHET er et nyt modulsystem til badeværelse og køkken, der er nemt, hurtigt og fleksibelt at planlægge, indrette og montere. Det perfekte system, hvis du ønsker et personligt udtryk, der er til at betale. 345 kr. ikea.dk

Natur og tidløst

Fuldend det naturlige og klassiske med vasketøjskurv i naturmateriale, lækre håndklæder, sæbedispenser og lysestage i douche farver. Alt fra Lene Bjerre.

 

Besøg NORDs bolig butikker her:

Køkken, kunst  og kærlighed

Køkken, kunst og kærlighed

Indretningsarkitekt Lene Halse, som har designet hundredvis af luksuskøkkener, og er kendt for sit mod til at indrette eksklusivt i den mørke farveskala, går gerne linen helt ud i sine egne hjem. Til stor inspiration for sine mange kunder.

læs mere
”Jeg elsker mørke hjem”

”Jeg elsker mørke hjem”

Lene Halse er netop kommet hjem efter levering af et stort indretningsprojekt i Grønland, og hun fortæller om mange andre spændende projekter, som hun netop har afsluttet bl. på Færøerne og i Holland.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.