Vælg en side

Skønhedsnyheder

ADEAS – Sunekos hudopstramning

ADEAS – Sunekos hudopstramning

Parkens hud- og laserklinik, som er en del af Adeas privathospitaler, tilbyder nu behandling med Sunekos, en ny kosmetisk injektionsbehandling. Behandlingen øger hudens spændstighed og er derfor velegnet til den tynde hud i øjenomgivelserne, men kan også bruges til rynker i ansigtet, på halsen og hænderne. Behandlingen gives tre gange med 14 dages interval.

læs mere
Velkommen til Ann-Chéri

Velkommen til Ann-Chéri

Ann-Chéri er selvstændig behandler og uddannet kosmetolog, wellnessmassør og negletekniker. Hun udøver ansigtsbehandlinger, bryn og vipper, voks, negle og wellnessmasage hos Charlotte Bonnén, Jægersborg Alle 23 i Charlottenlund. Ann-Chéri sætter en ære i, at kunden får en professionel behandling med et perfekt resultat.

læs mere
Himalaya Saltterapi

Himalaya Saltterapi

Saltterapi også kaldet (Haloterapi) er en holistisk metode, der reproducerer det naturlige mikroklima i en saltgrotte. De tørre saltpartikler i rummet spiller en vigtigt rolle i lindringen af sundhedsmæssige problemer og bruges til mennesker med åndedræts- og hudproblemer.

læs mere
Silver Touch Salon

Silver Touch Salon

Den flotte, nye salon på Søborg Hovedgade er ikke alene en frisørsalon. Du kan også få ordnet bryn, få fjernet hår i ansigt og på kroppen, få neglebehandling og vippe extensions.

læs mere
Få en naturlig glød

Få en naturlig glød

Shokhan er indehaver af Naturlig Glød og uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Desuden er hun makeup artist og bryn stylist. Shokhan arbejder med økologiske produkter og går rigtig meget op i økologi, da alt hvad man putter på huden, kommer i blodbanen.

læs mere
error: Content is protected !!
X