Vælg en side

Familienavnet Larsen forpligter, når man som Nick er anden generation i Moro by Larsen. Frisørfamilie med salon i Hellerup og Nordhavn, og som sætter lighedstegn mellem en uhøjtidelig tone og høj faglighed.

Balayage, babylights, moneypiece og glossing. Tidens populære farve­tek-nikker ryger hjemmevant gennem lokalet herude i Nordhavn, hvor der i mere end en forstand er højt til loftet. Det er et år siden, at unge Nick Thomas Larsen, åbnede Moro by Larsen i Århusgade­kvarteret i Nordhavn. Her hvor mågeskrig, vinter­badere og smuk havudsigt hører til i den visionære bydel bygget efter de nyeste bæredygtige principper. Fire dage efter åbningen kom corona og Nick måtte lukke ned igen.
– Det var en mærkelig opstart. Nærmest fra eventyr til mareridt, siger frisøren.

God stemning i newyorker-salonen

Nick er søn af frisørparret Yvonne og Jan Larsen, der i mange år har drevet frisørsalon i Hellerup. Og selvom en corona var ved at stikke en kæp i hjulet, så er Nicks salon nu oppe på fuld damp igen. Salonen i Nordhavn er stor, rå og enkel, næsten newyorkeragtig, og tonen er som salonen i Hellerup: uhøjtidelig.
– Det kan jeg nok ikke løbe fra, griner Nick og forklarer, at moro refererer til det gamle nordiske ord for noget, der er sjovt, og som frisørfamilien har taget til sig. Det må gerne være sjovt at gå på arbejde og være kunde hos Moro by Larsen.

Frisørfagets bedste teknikker

Den gode stemning står dog ikke alene. Moro by Larsen er også synonymt med høj faglighed. Der klippes og farves efter det ypperste inden for frisørfaget: Sassoons teknikker, som i sin tid revolutionerede frisørfaget, og man underviser andre frisører og går selv på kurser i de nyeste teknikker og metoder.
– Vi gør rigtig meget for hele tiden at være på forkant med trends og tendenser, siger Nick, der får mange nye kunder ind ad døren, som gerne vil prøve tidens nye frisører. Fx skarp page i stedet for det klassiske, lange look og fades til herrerne. Dvs. kort i siden og nakken og langt på toppen. For det meste kan lade sig gøre her i Nordhavn.

Besøg NORDs boligbutikker her:

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.


error: Indhold er beskyttet.