Vælg en side

Hvis du ønsker at snyde dig til lidt mere eller mindre afstand mellem øjnene, har jeg nogle små nemme tips til dig.

Hvis du vil lave mindre afstand mellem dine øjne:
Læg en mørk eyeliner hele vejen rundt om øjet og sørg for at den kommer helt ind i den inderste øjenkrog.
Undgå lyse skinnende farver inde i øjenkrogen.

 

Hvis du vil lave større afstand mellem dine øjne:
Læg lidt lys skinnende øjenskygge eller highlighter i den inderste øjenkrog. Undgå mørk øjenskygge eller eyeliner på den inderste del af øjenlåget.

 

Maria Wahlin: Uddannet på Nicci Welsh Makeup Academy. Makeupartist og hårstylist i de sidste 8 år. Har arbejdet for blandt andet Unique Models. Brænder for naturlig skønhed, som kendetegner den skandinaviske minimalistiske stil.

Make-up artisten Khatera Faizzad

Make-up artisten Khatera Faizzad

Makeup skal fremhæve det bedste og samtidig skal vi føle os godt tilpas, så vi kan stråle inde og udefra, siger makeupartisten Khatera Faizzad. Katrine er smuk uden makeup, men hun vil gerne vise at hun TØR. Du kan også komme ud af din komfortzone og lave en “Winged liner” til næste julefrokost. Hvis du er en af dem, der synes sorte nuancer føles hårdt, så kan du lave din liner med både brune og grålige toner. Vi er ofte på jagt efter den røde læbestift til den næste julefrokost, men der er et hav af farver at vælge imellem, hvis du er til fremhævede læber. Tip: Mange har prøvet adskillige læbestifter for at finde den PERFEKTE farve, men et godt tip er at anskaffe sig en læbepalette og du kan herefter mixe farverne og finde din perfekt farve. God julefrokost 🙂

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X