NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Vi har stillet et enkelt spørgsmål til områdets toneangivende ejendomsmæglere: Hvorfor I er så gode til at sælge boliger i attraktive nord?

Jesper Nielsen Charlottenlund i Hellerup

Det er en stor beslutning at sætte sit hjem til salg eller købe en ny bolig. Derfor lægger vi et massivt fokus i konstant at være i front med de nyeste og bedste salgsværktøjer, og vi arbejder konstant på at forfine vores brand og services. Det er opskriften på den succes og medvind, vi med taknemlighed og ydmyghed har fået lov at mærke de seneste år.

EDC Poul Erik Bech Gentofte

Vi dækker Gentofte/Vangede, Hellerup, Charlottenlund Klampenborg og Dyssegård – vi kender derfor Gentofte Kommune som vores egen baglomme! Vi har et meget tæt samarbejde med vores boligbutikker i København. Særligt mange købere kommer fra Østerbro og Frederiksberg hvor vi har hele 4 butikker. På den måde er vi dagligt i kontakt med et stort antal potentielle købere. Vores dør står altid åben til en god kop kaffe, hvis du går med salgstanker, eller du ønsker at blive skrevet op i vores køberkartotek.

KUNLejligheder

Vi er specialister i salg af lejligheder. KUNLejligheder er en selvstændig og uafhængig ejendoms­mægler-virksomhed, der udelukkende fokuserer på ejer- og andelslejligheder (herunder villalejligheder) primært i kommunerne København, Gentofte og Rudersdal. Vi er meget erfarne ejendoms­mæglere, som har været i branchen i mange år. Derudover er vi lokalkendte og kender de enkelte ejendomme og områder til fingerspidserne. Vi er effektive og resultatorienterede og har fokus på at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse med det bedste resultat.

Besøg NORDs ejendomsmæglere her:

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Der er en livsgnistrende aura om indehaveren af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrupvej, Nirekha Saravanabavan. Den kun 33-årige småbørnsmor fra Fyn og hendes nye team har i dén grad forhøjet omsætningen siden overtagelsen, og målet er at blive endnu større. Klokken er 5.30 om morgenen og Nirekha Saravanabavan snører løbeskoene. Når hun kommer tilbage fra løbeturen i Bernstorffsparken, deltager hun i familiens morgenrutiner med god tid til at få børnene i vuggestuen. Sidstnævnte står hendes mand dog for. For sådan har de fordelt pligterne hos familien. Hendes mand, der er IT-uddannet, tager sig af hjemmet, så Nirekha kan komme ud over stepperne som indehaver af Jesper Nielsen-ejendomsmægler-forretningen i Charlottenlund.

læs mere
Drømmer du om det enkle liv?

Drømmer du om det enkle liv?

KUNLejligheder kan som én af områdets bedste ejendomsmæglere i lejlighedssalg gøre noget ved drømmen om at bo i en dejlig lejlighed ved skov, strand og shopping uden for gadedøren.
Siden Marianne Zwiebler Hansen og Nina Flindt Bendixen overtog ejendomsmægler­forretningen KUNLejligheder i 2015 satte de sig et ikke helt ubeskedent mål: De ville være en af de største og bedste ejendomsmæglere inden for salg af lejligheder, og det mål er nået. KUNLejligheder er blandt de tre bedste lejlighedssælgere med en tilfredshedsscore på 10 ud af 10 stjerner. Tallene kan man selv tjekke på Boligsiden.dk.
Drevet af entusiasme og professionalisme
Nina Flindt Bendixen og Marianne Zwiebler Hansen har begge mange års erfaring som ejendomsmæglere. De har et meget stort lokalkendskab, idet de selv bor og er vokset op i Gentofte kommune. De kender derudover stort set alle ejerforeninger og kan derfor give den bedste vurdering mellem pris og liggetid. Og endelig er de utrolig passionerede og engagerede og giver kunderne en professionel og seriøs behandling. Som Nina og Marianne siger – vi gør os altid
umage og yder gerne en ekstra indsats for vores kunder.

læs mere
Inspirerende Ordrupvej

Inspirerende Ordrupvej

Det er blevet endnu mere attraktivt at shoppe og færdes på Ordrupvej. Nye butikker er dukket frem, og når det er mørkt, lyser gadelamperne smukt op. Der er sket rigtig meget den seneste tid på Ordrups hovedgade. Ikke bare har kommunen sat ny, flot gadebelysning op, men nye butiksejere har slået dørene op til nye butikker. Blandt andet kan du nu blive inspireret med spændende boligindretning, vælge mellem flere cafeer, synde med de lækreste bagerkager, shoppe i velassorterede tøjbutikker og blive mæt med smagfuld take-away eller smørrebrød.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X