Vælg en side

På trods af lidt kølig temperatur var det en varm forretningskvinde NORD Magasinet tog billeder af på Bernstorff Slot. Martina S. Banach havde medbragt det brede smil og en taxa fyldt med rekvisitter, tøj, frugt og grønt.

Se videoen og billeder fra photoshootet herunder.

 

Martina S. Banach er i gallakjole med hund

NORD Magasinets fotograf tager billeder

Martina S. Banach poserer foran kameraet sammen med sin mand

Martina S. Banach ligger på gulvet omgivet af frugt og grønt

Hele NORD's hold er samlet til en gruppeselfie

 

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Diamonds are a girl’s best friend…

Diamonds are a girl’s best friend…

Vidste du at vores designer Mai Manniche står bag en større diamantkollektion? Diamantkollektionen består af mange forskellige typer af designs til både hverdag og fest samt en kollektion med forlovelses- og vielsesringe. Alle modellerne fås i 18K guld, rosa guld eller hvidguld.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Martin Brygmann

Mardahl på frokosttur med Martin Brygmann

Komiker, skuespiller, komponist, musiker, sanger, morfar, ornitolog og Mariannes hengivne mand. Martin Brygmann kan kunsten at jonglere med kasketter. Frokosten foregik på Den Gule Cottage. Den Gule Cottage i Klampenborg ligger så dagens frokostgæst kan se lige over på Bellevue Teatret. Dér, hvor Martin Brygmann havde sit store gennembrud i 1999 med Det Brune Punktum. Dansk satiregruppe med vennerne Peter Frödin og Hella Joof, og blot én af Martin Brygmanns mange kasketter. Professionelt såvel som privat.

læs mere

error: Content is protected !!
X