Vælg en side

NORD Magasinet var på photoshoot i Dyrehaven med Kim Storm-Pallesen fra Mattssons Rideklub.

Traditionen tro skal NORDs store portrætter ledsages af en fotoserie. Vejrguderne var med NORD Magasinet, da det lille hold tog Kims bil, hest og hund med dybt ind i Dyrehaven. Der kom flere gode fotos i kassen af Kim Storm-Pallesen som til daglig bestyrer Mattssons Rideklub. Få et hurtigt indblik i hvad der foregik rundt og omkring den skarpe linse i videoen herunder.

De gode fotos kan du vente med til den 6. november, hvor portrættet med Kim Storm-Pallesen kommer i NORD nr. 25

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Diamonds are a girl’s best friend…

Diamonds are a girl’s best friend…

Vidste du at vores designer Mai Manniche står bag en større diamantkollektion? Diamantkollektionen består af mange forskellige typer af designs til både hverdag og fest samt en kollektion med forlovelses- og vielsesringe. Alle modellerne fås i 18K guld, rosa guld eller hvidguld.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Martin Brygmann

Mardahl på frokosttur med Martin Brygmann

Komiker, skuespiller, komponist, musiker, sanger, morfar, ornitolog og Mariannes hengivne mand. Martin Brygmann kan kunsten at jonglere med kasketter. Frokosten foregik på Den Gule Cottage. Den Gule Cottage i Klampenborg ligger så dagens frokostgæst kan se lige over på Bellevue Teatret. Dér, hvor Martin Brygmann havde sit store gennembrud i 1999 med Det Brune Punktum. Dansk satiregruppe med vennerne Peter Frödin og Hella Joof, og blot én af Martin Brygmanns mange kasketter. Professionelt såvel som privat.

læs mere

error: Content is protected !!
X