Vælg en side

Rasmus Vejbæk-Zerr er manden der både som sommelier og købmand driver ROTUNDEN Hellerup Foodmarket – alt dette imens han søndag efter søndag spiller high stakes turneringspoker med den ene hånd og jonglerer med sine tre drenge og hustru i den anden.

Tuborg Havn dannede rammen om NORD Magasinets andet fotoshoot til NORD nr. 25. (Se første fotoshoot med Kim Storm-Pallesen her), og det lille crew kom vidt omkring, da billederne skulle i kassen.

Dagen startede på restaurant ADDRESS til vinsmagning og pokerface. Inden familielivet kom i centrum, fik Rasmus chancen for at vise indre og ydre “power” samt passion, da hhv. Teslaen og golfkøllen blev portrætteret til vands.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

FORKÆL DINE ØJNE

FORKÆL DINE ØJNE

Nye briller og linser er en gave til dit syn. Start dit skarpe look hos specialisterne i Allé Optik. Det er erfarne fagprofiler, der tager imod dig hos Allé Optik på Jægersborg Allé. Annette Poulsen er kvinden bag det håndplukkede optikerteam, hvor dit syn er i de bedste hænder – uanset om du er brillebruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Måske det også er derfor, at både nye og gamle kunder kvitterer med fantastisk respons på Trustpilot.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.