Vælg en side

Igen i år deltager Leather Goods fra Hundested Havn til Laugenes Opvisning i Molktes Palæ. Laugesne Opvisning foregår d. 30. oktober og deltagerene finder du blandt skrædderlauget, guldsmedelauget, bundtmagere mfl.

Først bliver deltagerenes tøj, smykker og tasker vist på catwalken og bagefter er det muligt, at møde de skabende håndværkere. Her kan du få en god snak om håndværket og nærstudere detaljerne i håndværket.

Leather Goods er et sadelmageri af den gamle skole, som ligger på Kajgaden 7 G på Hundested Havn. Bag Leather Goods finder du sadelmager Karina Sørensen, som har mesterbrev i at arbejde i læder. Opgaverne i sadelmageriet spænder vidt lige fra reparationer af tasker, møbler mm til kundebestilte bælter og andre læderopgaver. Leather Goods er medlem af Københavns sadelmager- og tapetserlaug og er derfor inviteret til at deltage i Molktes Palæ. Vil du se vores håndlavede tasker og bælter speciallavet til opvisningen, så køb din billet til opvisningen på biletto.dk eller kig forbi værkstedet på Hundested Havn. 

Besøg NORD's Modebutikker her:

error: Content is protected !!
X