Vælg en side

Søren Bregendal fik et endnu flottere smil hos Klinik Holstein med den usynlige tandbøjle – Invisalign. Som bonus resulterede tandretningen også i, at årelange kæbesmerter holdt op.

Når skuespiller, musiker og iværksætter Søren Bregendal i dag smiler til verden, så gør han det nok lidt mere end før. For efter han fik rettet tænder med den usynlige bøjle Invisalign igennem 1 ½ år hos Klinik Holstein, er der sket noget. – Jeg smilede også rigtig meget før, men efter der er blevet rettet op på tænderne, er der bare blevet flere smil, siger Søren Bregendal, der ønskede sig et mere lige og naturligt smil.

Bonus: Blev smertefri

Søren fortæller, at så længe man er vedholdende og skifter skinnerne hver uge, som højst strammer en smule, så er det en lille indsats i forhold til resultatet. Han fik også bugt med svære kæbesmerter, som bl.a. hindrede ham i at bruge sin sangstemme optimalt. Tandlæge Nimmi Holstein, som er en af landets fremmeste Invisalign-eksperter, vurderede ud fra 3D scanningen, at tandretningen også kunne rette op på det.

Gratis 3D-scanning

Prisen for en tandretning med Invisalign udregnes individuelt på baggrund af 3D-scanningen. Behandlingen består af flere sæt af næsten usynlige skinner, som udskiftes ugentligt, så tænderne gradvist flyttes på plads og drømmesmilet opnås.

Besøg NORD's Skønhedsbutikker her:

error: Content is protected !!
X