NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Vægttab, motion, styrketræning, yoga, fysioterapi, fillers, børnedans, impotensbehandling, stamcelleterapi og psykologhjælp. Skal der sættes all-in på sundheden i det nye år, er Hørsholm Sundhedshus stedet.

Kom så, én gang til!” lyder det motiverende fra Lotte H. Søjborg. Personlig træner og kostvejleder samt drivkraften i Hørsholm Sundhedshus. Et ’helhedshus’ dedikeret til sundhed: Fysioterapi, træning, kostvejledning, børnedans, kosmetiske behandlinger, psykolog­samtaler, den nyeste behandling med stamcelleterapi og meget mere på vej. Udover sit job som personlig træner og kostvejleder er Lotte H. stedets husbestyrer og tov­holder. Det er bl.a. hende, der får dagligdagen til at fungere samt udvikler huset, så sundhedseksperter og klienter får de bedste rammer for et godt behandlings­forløb.


Man når ofte længere med en personlig træner.

Træn med Your Healthy Life

Lotte har mere end 25 års erfaring inden for træning og kost, og for 10 år siden blev hun personlig træner, sundhedscoach og kostvejleder i eget firma: Your Healthy Life. Et trænings- og sundhedskoncept, hvor hun underviser på små, lukkede hold med højst 10 deltagere og 1:1 træning. Hun kommer med flere års erfaring fra bl.a. eget crossfitcenter i Hillerød, og står nu for al træning i Sundhedshuset, som der er en stigende efterspørgsel på. Mange oplever de store træningscentre alt for anonyme og mangler den personlige relation for at blive motiveret, og det formår Lotte at skabe med sine små hold og sin 1:1 træning.


Lotte H. Søjborg er kendt som en empatisk og motiverende træner.

Skræddersyet slankeforløb

I 2022 tilbyder Lotte igen specifikke slankeforløb i 12-ugers forløb. Dels slankehold baseret på kost-omlægning og træning og mere målrettede forløb baseret på 1:1 Diets-produkter. Lotte forklarer, at for mange er det en stor lettelse at slippe bekymringen om, hvad man skal spise for at tabe sig ved at bruge måltidserstatninger. Alle forløb indeholder person-lige samtaler, da det handler lige så meget om de personlige tanke- og handlemønstre, når man skal tabe sig.

Hørsholm Sundhedshus har lækre træningsfaciliteter både inde og ude og er tæt på offentlig transport og har gode parkeringsmuligheder.

 

Your Healthy Life

Trænings- og slankekoncept v. personlig træner, yogalærer, kostvejleder og sundhedscoach
Lotte H. Søjborg. Fokus på den individuelle træning, da alle har forskelligt udgangspunkt
og en hverdag, der skal hænge sammen.

Træningshold: Priser fra 895 kr.

Cross/funktionel træningshold
MotherFit (tag gerne baby med – vi passer imens!)
Yoga
1:1 personlig træning for børn/voksne/ældre.
Bl.a. stor erfaring med overvægtige børn.

Kostplaner og coaching

Hvad skal du spise for at tabe dig? Forløb i hold eller online coacher dig til sund og slankende kostomlægning.
Priser fra 1.495 kr.

12 ugers kickstart-forløb med 1:1 Diet.

Til dig, der har svært ved at tabe dig og fastholde vægten.
Bliv coachet og topmotiveret i kombination med
1:1 Diets evidensbaserede produkter til dit ønskede vægttab.

Du får: Introsamtale, opstartspakke til første uge,
12 vejninger, vejledning og sparring i 12 uger.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X