Vælg en side

Har vi energi nok, kan vi overskue træning, arbejde, familie og alt, hvad livet ellers udfordrer os med. Men har vi ingen energi, kan vi ikke. Få NORDs redaktørs personlige anbefalinger til mere energi med de rette vitaminer, mineraler og urter.

 

Første gang, da en helt ekstrem træthed ramte mig, var, da jeg fik konstateret for lavt stofskifte. Og selvom stofskifte-hormontabletterne hjalp, følte jeg stadig ikke, at jeg havde den energi, jeg plejede. Så derfor har jeg prøvet mig frem med forskellige kosttilskud bestående af vitaminer, mineraler og urter. Allerede efter en uge kunne jeg mærke en stor forskel, og når jeg glemte at tage dem i nogle dage, kunne jeg mærke trætheden komme retur med manglende overskud. For mig som et aktivt menneske, der elsker livet med arbejde, familie og træning, var det en uholdbar situation, og derfor er jeg lykkelig for, at der er hjælp at hente med unikke kosttilskud. Derfor vil jeg gerne dele ud af, hvilke kosttilskud der giver mig energi og overskud, især da energi bliver endnu vigtigere, jo ældre vi bliver. Jeg er blevet glad for kosttilskud fra Solaray, som jeg køber i Matas eller helsekostbutikker. 

Mit daglige tilskud af energi: 

D-vitaminer kapsel 30 mg. 3 stk.  

Styrker immunforsvaret, vedligeholder muskler, hjælper med at optage calcium (kalk) til gavn for tænder og knogler samt til forebyggelse og behand-ling af knogleskørhed og knoglebrud.

Rosenrod 1 stk.

Lille plante fra bjergområder i Asien og Europa med egenskaber, der modvirker stress og træthed og fremmer koncentrationen og ydeevnen.  

Mega B-stress 1 stk.

Stærk koncentration af B-vitamin, C-vitamin samt magnesium med trinvis optagelse, så kroppen får optimalt udbytte af indholdsstofferne. Den unikke sammensætning af vitaminer og andre nærings-stoffer hjælper kroppen med at vedligeholde et normalt energistofskifte og en normal funktion i nervesystemet, da begge dele har stor betydning for kroppens energiniveau og overskud.

Selen 1 stk.

Et mineral med mange forskellige gavnlige virk-ninger i kroppen. Virker bl.a. som en antioxidant, der beskytter kroppens celler. Styrker immun-forsvaret og hjælper mod inflammation.

Femi jern-C 1 stk.

Et kosttilskud, som indeholder jern, C-vitamin, folsyre, vitamin B6, B12 og urter. Bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin til en normal ilttransport og øger kroppens optagelse af jern, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

All Energy 1 stk.

Unik kombination af 4 velkendte urter: Schisandra – Rosenrod – Russisk rod – Astragel samt L-Carnitin og tilsat vitaminer og mineraler. Sammensætningen gør, at kroppen dagligt får et mærkbart energitilskud til den fysiske ydeevne, også i forbindelse med sportsudøvelse. L-Carnitin er en aminosyre med vigtig betydning for kroppens energiproduktion. Vitaminerne B2, pantotensyre, niacin, B6 og B12, samt jern og vitamin C bidrager til at mindske træthed og er vigtige for det energigivende stofskifte.

Zink 1 stk.

Kroppen bruger zink i stofskiftets omsætning af kulhydrater, protein og fedt, som er en vigtig proces for, at kroppen fungerer optimalt. Derudover bi-drager det også til at vedligeholde normale og sunde knogler, normal hud og negle. Beskytter cellerne og styrker immunforsvaret. 

Eye-Q 3 stk. 

Kvalitetsfiskeolie med et højt indhold af EPA i forhold til DHA. Stofskiftebooster og super sund næring til hjertet, hjernen og synet.

 

 


error: Indhold er beskyttet.