Vælg en side

Det er ikke ligegyldigt, hvordan og med hvilke produkter du passer og plejer dit hår. Håreksperterne fra Moro By Larsen i Nordhavn giver dig her deres bedste hårtips til sundt hår.

Her i salonen møder vi rigtig mange især kvinder, der klager over tørt og slidt hår. For det første er det ikke ligegyldigt, hvilke produkter du bruger, og for det andet behøver sundt hår ikke vaskes dagligt. Hver 2.-3. dag er passende. Conditioneren skal passe til dit hår, og lad den sidde mindst tre minutter, inden du skyller, og hver 2. uge bruger du en kurbehandling, der passer til netop dit hår.

Beskyt håret inden føntørring

Det er et must at bruge et stylingprodukt med varmebeskyttelse inden føntørring. Der skal masser af fugt til for at hamle op med alt det, vi udsætter håret for, og det får du bedst med et salonprodukt. Kalk i vandet sætter også dit hår på prøve. Vi anbefaler at bruge særlige produkter, som afhjælper det udtørrende kalk.

Moro by Larsen anbefaler:
Meget kalk i vandet:
Metal DX fra L’Oréal shampoo og kur.

Masser af fugt:
Soleil fra Kérastase med UV-filter. Salonen forhandler bl.a. Kérastase og Shu Uemura.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Rich Caviar

Rich Caviar

”Jeg har altid fokuseret på at fremstille fremragende produkter, der rent faktisk virker. PRIVATE er afprøvet og testet af mig og mine berømte hårstylistkollegaer samt mine krævende PRIVATE kunder.”

læs mere

error: Indhold er beskyttet.