Vælg en side

Rie Jensen er trods sin unge alder, indehaver af fem kosmetiske klinikker, deriblandt også et privat hospital med kosmetisk plastikkirurgi. Men hvem er den unge, kvindelige direktør, der også kører professionelt parløb med sit livs kærlighed og lige er flyttet til Vedbæk?

 

Det er helt bevidst, at NORD tager billederne af Rie Jensen i Vedbæk Havn. Ikke bare er stedet smukt, men det er også her, at hun går ture med sin forlovede Kjenneth Schøller Holm og hunden Liva.
For 32-årige Rie Jensen satser på, at hun for første gang i mange år kan tage den lidt mere ro. Derfor har hun og Kjenneth for nyligt købt hus i Vedbæk. Til hverdag arbejder de sammen på hovedkontoret i København. Det er også dér, vi mødes for at tale om den rejse Rie har været på med CeriX, og om, hvem hun er. Og det gør vi på en lørdag, for Rie arbejder mere end de fleste:
– Det, der har haft størst omkostninger for mig ved at åbne klinikkerne, er, at jeg ikke har set min familie og venner som før. Det er en omkostning, jeg har været okay med, men nu er jeg nået dertil, hvor jeg gerne vil og kan prioritere det, siger Rie Jensen.
For når man står i spidsen for Danmarks største kæde af kosmetiske klinikker, holder man aldrig rigtig fri. En rejse der begyndte for fire år siden, men som er grundlagt i barndommen.

 
Det sidder i generne

– Fra jeg var helt lille, har jeg set, hvordan mine forældre har forfulgt deres drømme, begynder Rie om opvæksten i Kalundborg.
En kernefamilie med lillesøsteren Ida og forældre, der arbejdede tæt sammen om deres smedevirksomhed.
– Som yngre skulle jeg i hvert fald ikke være selvstændig, fordi mine forældre arbejdede så hårdt, men med tiden kunne jeg se deres enorme drive, og det har været en kæmpe inspirationskilde for mig. De har altid lært mig at kæmpe for det, man tror på, og gøre det perfektionistisk.

 

Glæden ved at hjælpe andre 

Kosmetiske behandlinger lå ikke lige i kortene, da Rie uddannede sig til sygeplejerske. Hun havde forestillet sig en karriere inden for lægemiddelindustrien. Men et studiejob i en kosmetisk klinik fik hende ’solgt’ til branchen.
– Det er en fantastisk oplevelse at få det bedste frem i den enkelte. For selvom det er lidt fy-fy at sige, at skønhedsbehandlinger handler om selvværd, så ser man faktisk, hvor meget behandlingerne påvirker selvopfattelsen. Klienterne får ofte en helt anden karisma efter en behandling. Deres selvværd vokser, og dét gør vores arbejde allermest værd.

 

Købmand med store drømme

Om sig selv siger Rie Jensen, at hun er typen, der går med livrem og seler. Derfor var det helt bevidst, at hun begyndte sin karriere som ansat.
– Det har altid været min plan at gå min egen vej, men jeg havde brug for at føle mig sikker først, siger Rie, der bl.a. har åbnet to klinikker for en tidligere arbejdsgiver og undervejs blev nordisk Restylane-mastertræner. Noget man kun bliver, hvis man som behandler udviser en høj faglig standard.

Hun har heller ikke lånt en krone til sine indtil videre 5 CeriX-klinikker. Den første klinik, som hun åbnede i 2016 i København, er for opsparingen. Resten er løbende selvfinansieret.
– Jeg er opdraget til, at man må yde før man kan nyde. Det første år fik jeg ikke løn, og i dag en væsentlig begrænset løn. Det er et valg, jeg har truffet, fordi jeg vil noget med forretningen, og så nytter det ikke, at jeg bare skummer fløden, for så opnår jeg det ikke.

 

 

 

Hjertebarnet

Når Rie Jensen taler om CeriX, er det som sit hjertebarn:
– Min mission og drøm har været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet. Oplevelsen skal være hyggelig og luksuriøs med en filosofi om, at less is more. Det må aldrig være et freakshow, men forandringer skabt med små, diskrete behandlinger, siger Rie, der i dag er arbejdsgiver for 40 ansatte og som gerne ser, at CeriX bliver lige så almindeligt som at gå til frisøren eller ind i en Matas.

 

 

Livspartneren Kjenneth

Samtidig med etableringen af hjertebarnet, var der også noget andet, der manifesterede sig i hjertet: Forholdet til Kjenneth Schøller Holm. Den 10 år ældre entreprenør, coach og forretningsudvikler, som hun havde mødt en nytårsaften i 2010 på Hotel Marriott.
– Den gang havde vi hver vores kæreste, men vi lagde mærke til hinanden, siger Rie og smiler.
Da de begge var singler igen, krydses deres veje og det udviklede sig. I dag er de forlovede og taler om at få børn sammen, men de er også mere end det:
– Jeg har altid drømt om at møde en, jeg kunne udleve mine drømme sammen med, vokse med og udvikle mig med, og Kjenneth er den. Han er min livspartner og inspirationskilde i alt det her. Han har været selvstændig i over 20 år, og kan se muligheder i alt og i alle. Han har virkelig været med til at rykke forretningen op på et højere niveau, siger Rie og fortæller også, at på det personlige plan, har mødet med Kjenneth rykket hende et andet sted hen:

 

Yoga og meditation 

– Af Kjenneth har jeg lært at få balance ind mit liv. Ikke bare knokle på men også at finde ind i mig selv, for bedre at kunne yde og være noget for andre.
Rie og Kjenneth mediterer i 20 minutter hver morgen og aften. Og flytningen fra lejligheden i Nordhavn til Vedbæk er et udtryk for at komme tæt på naturen og dyrke det nære med familie og venner. Og lige dét kan godt være lidt af en udfordring for en som Rie.
– Når man brænder så meget for sit arbejde, så kan det være svært at slippe kontrollen. Men jeg øver mig i det, og jeg har også fået mere ro i maven, fordi jeg har tillid til mine dygtige medarbejdere, siger Rie og fortsætter med at ’holde weekend’. Det vil sige et par timer endnu foran computeren og på ’gulvet’ med medarbejdere og klienter, inden hun tager hjem til Vedbæk for at holde helt fri.

 

 

FAKTA OM Rie Jensen
32 år og kosmetisk sygeplejerske, idékvinde og indehaver af CeriX. Danmarks største kæde af kosmetiske klinikker i København, Hellerup, Aalborg, Odense og Esbjerg. Hellerup-klinikken er også et privathospital der tilbyder skønhedskirurgiske behandlinger. Danner par med Kjenneth Schøller Holm, som spiller en aktiv rolle i CeriX.

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Der er en livsgnistrende aura om indehaveren af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrupvej, Nirekha Saravanabavan. Den kun 33-årige småbørnsmor fra Fyn og hendes nye team har i dén grad forhøjet omsætningen siden overtagelsen, og målet er at blive endnu større. Klokken er 5.30 om morgenen og Nirekha Saravanabavan snører løbeskoene. Når hun kommer tilbage fra løbeturen i Bernstorffsparken, deltager hun i familiens morgenrutiner med god tid til at få børnene i vuggestuen. Sidstnævnte står hendes mand dog for. For sådan har de fordelt pligterne hos familien. Hendes mand, der er IT-uddannet, tager sig af hjemmet, så Nirekha kan komme ud over stepperne som indehaver af Jesper Nielsen-ejendomsmægler-forretningen i Charlottenlund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X