Vælg en side

Reducerer ansigtsrynker op til 100%

Naturligt ansigtsløft

Få smukke og definerede læber med semi-permanent makeup. Behandlingen giver en visuel forstørrelse af dine læber, men bevarer læbernes naturlige udseende. Holdbarhed. 3-5 år. Tilbuddet gælder for 1 behandling.

NORMALPRIS 1.600 KR. DIN PRIS 995 kr.

Værdi: 1.600 kr.  /  Rabat: 38%  /  Spar: 605 kr.

Tilbuddet gælder kun ved aflevering af udprint af NORD DEAL. Gælder kun én pr. person. Gyldig til og med den 3. marts 2020.

Opstramning uden kirurgi

Muskler og bindevæv bearbejdes og stimuleres ved hjælp af specielle massageteknikker og PowerLaserPro. Kollagenproduktionen forøges i huden, fjerner væskeophobning og forynger dit ansigt på en behagelig og afstressende måde. Resultatet bliver en smuk glød og fantastisk udstråling.
2 x ansigtsbehandling á 60 minutter – din pris 995 kr.

HELLERUP RETREAT

Jomsborgvej 21A (baghuset) / Hellerup / 42 74 08 09 / hellerup-retreat.com

 

 

NORD Deal / CorpoCura

NORD Deal / CorpoCura

Gør det til dit nytårsforsæt at gøre noget ekstra godt for dig selv. Hos CorpoCura får du intet mindre end en topprofessionel behandling, hvor dybdemassagen er CorpoCuras hjertebarn. Få 60 min. dybdemassage.

læs mere
NORD deal / tandlæge Heidi Lund

NORD deal / tandlæge Heidi Lund

Har du én eller flere tænder, der sidder skævt? Vi giver dig 5.000 kr. i RABAT på din behandling med Invisalign – uanset længden af din behandling. Inklusiv en GRATIS tandblegning til en værdi af 3.000 kr.

læs mere
error: Content is protected !!
X