Vælg en side

Som partner på den 1-stjernede Michelin restaurant The Samuel i Hellerup deler Rasmus Knude sine personlige vinfavoritter til foråret. Med over 3500 flasker i kælderen kan det være en udfordring at vælge, men Rasmus har fundet de perfekte vine til at fejre den kommende sæson.

2019 La Clarte de Haut Brion Blanc, Pessac Leognan

Fyldig, dyb og overraskende kødfuld hvid Bordeaux med et frisk “spark” fra noter af citrusfrugt og fersken og en rig frugt. Vinen holdes sammen af en livlig og kalket syre. La Clarte er 2. vinen af både Haut-Brion Blanc og La Mission Haut-Brion Blanc, da den er lavet af deklassificerede druer fra begge ejendomme.

51.7% Sauvignon Blanc, 48.3% Semillon.

2020 Beaune Grèves Vigne de l’Enfant Jésus, 1. Cru, Monopole Bouchard Père & Fils, i 1-stks. trææske

Et flagskib for Bouchards Père & Fils: Et prestigefyldt monopol og en af domænets ikoniske vine. Krydret og frugtrig i duften med noter af eg fra fadlagringen. Smagen er kompleks og rig med en koncentreret kerne af saftig frugt, saftige syrer, en harmonisk finish med et eget præg og en fantastisk længde.

Pinot Noir (100%).

Hervé Jestins

Denne tilgang gav en champagne med en frisk, frugtig bouquet, der er afbalanceret og komplet – ideel for biodynamiske vinekendere. Hervé Jestin går ud over traditionel vinfremstilling og ser sig selv som en poet, hvilket gør ham til en af Champagnes mest atypiske personligheder.

Chardonnay (50%), Pinot Meunier (25%), Pinot Noir (25%), Brut Nature.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Kaviar Havets Diamant

Kaviar Havets Diamant

I kaviarens verden er alder ofte et kvalitetsstempel. En af verdens dyreste kaviarvarianter hedder Almas, hvilket betyder diamant på persisk og russisk. Den stammer fra albinostør, som traditionelt kunne blive 70-100 år gamle, før deres æg opnåede den mest eftertragtede smag. Den iranske Beluga-kaviar Almas sælges som sjældne diamanter og kendes på deres lyse farve. De fleste stør, der bruges i den moderne kaviarindustri, lever dog i opdræt og slagtes langt tidligere, typisk mellem 10 og 20 år.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.