Vælg en side

Uanset din formues størrelse, kan Formuepleje være noget for dig. I Formueplejes ældste forening – Formuepleje Safe – er investorerne i gennemsnit blevet knapt 13% rigere om året efter omkostninger siden starten i 1988. Det er der ikke andre i Danmark, der kan matche.

Man skal ikke være Joakim von Ands nevø eller niece for at benytte sig af den bankuafhængige kapitalforvalter, Formuepleje.

– Om du har nogle få tusinde kroner eller mange millioner, kan vi investere dem for dig, forklarer Helle Snedker. Hun er kundedirektør hos Formuepleje, der har eksisteret siden 1986, og i dag forvalter mere end 65 mia kr. for private investorer, family office-
og institutionelle kunder.

Uafhængige af banker

Nogle gange kan man komme i tvivl om, hvordan man skal reagere på de anbefalinger, man får fra sin bank.

– Vi er uafhængige af banker og skal kun én ting: Passe på investorernes penge og sørge for, at de giver det bedste afkast i forhold til den måde, de har ønsket at investere dem. Vores betaling udgøres i høj grad af det resultathonorar, som vi kun har ret til, hvis værdien ved udgangen af en måned er højere end nogensinde tidligere i fondens levetid.

Formuepleje NORD Magasinet

Skræddersyet

Hos Formuepleje finder du i alt 19 børsnoterede fonde, investeringsløsninger eller lignende, som du kan investere i. Især fem af produkterne er skræddersyede til “Gør-det-for-mig” -investorer, som Helle Snedker kalder det.

– Du bestemmer, hvor meget du gerne vil have dine penge til at yngle og hvor stor en risiko, du vil løbe, og så investerer vi pengene i de rette puljer. For der er jo typisk klar sammenhæng mellem risiko og afkast. Og du bestemmer naturligvis selv, hvilken bank du ønsker at investeringsbeviserne opbevares i. Det blander vi os ikke i.

Helle Snedker fra Formuepleje i Hellerup.

Højt udbytte eller lav risiko

Helle Snedker har selv penge i alle fem puljer: Yderpunkterne er Optimum, som har en rolig horisont – dvs. 100 kr. forventes at blive til 125 kr. på fem år, og hvis det går helt galt, kan de falde til 95 kr. inden for en 3 års horisont. Det er de penge, hun skal bruge, hvis hun pludselig står uden job, som hun siger. På femte trin, Penta, har hun sin pension-s-ordning, hvor hun har 20 år at løbe på, før den første udbetaling skal ske. Her er målet, at indskud-det fordobles på fem år. Men samtidig må man også acceptere, at 100 kr. kan falde til 75 kr. på tre år, hvis det er stormvejr på de finansielle markeder.

Kom til uforpligtende intromøde

Over et let traktement fortæller Formuepleje i løbet af cirka en time, hvordan de investerer og hvad du kan bruge dem til. Undervejs kan du stille spørgsmål eller lytte til nogle af de spørgsmål, som de øvrige deltagere stiller.

Næste møder i Hellerup:
20.4 kl. 8.30
3.5 kl. 17.00
24.5 kl. 12.00

Du kan også få tilsendt en gratis intropakke. Læs mere på: formuepleje.dk

Formuepleje NORD Magasinet

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Rundt i kommunen med borgmesteren – En kirkegård anlagt som en naturoplevelse

Mariebjerg Kirkegård, som ligger i Gentofte Kommunes nordvestligste hjørne, er en del af den danske kulturkanon fra 2006 som et af vores ti mest betydningsfulde arkitekturværker. Kirkegården er i den grad en tur værd – også selvom man ikke skal besøge et gravsted. Gå en tur her gennem skov, eng, lysning og overdrev, som kirkegårdens forskellige afdelinger på smukkeste vis er inddelt i.

læs mere
error: Content is protected !!
X