Vælg en side

Kosmetiske indgreb med naturligt resultat

Hvor kosmetiske behandlinger tidligere var omgærdet af tabuer, har flere og flere danskere fået øjnene op for, hvordan det ydre kan forbedres med hjælp fra kosmetisk kirurgi. Vel at mærke med naturlige resultater, der ligger langt fra de klassiske freakshows.

 

Brystforstørrende operation (BFO) med eget fedtvæv fra lår, knæ og ridebukseområdet. Der er tilført 270 ml. fedt til hvert bryst.

Tendensen er klar: Naturlig skønhed er i høj kurs. En observation, kosmetisk syge­plejerske og ejer af CeriX, Rie Jensen,
bekræfter:
– Vi oplever en stigende interesse og åbenhed, når det kommer til kosmetiske behandlinger og de mange muligheder, der er, hvis man ønsker at korrigere, forebygge eller udsætte aldringstegn. Og i de luksuriøse rammer på Strandvejen, hvor de er blandt de absolut førende klinikker inden for kosmetisk kirurgi og fedttransplantation tyder meget på, at kunderne i dén grad har fået øjnene op for, at korrekt udførte behandlinger er behandlinger, hvor de nærmeste kan se en forandring, men ikke nødvendigvis hvilken.

DET NYE SKØNHEDSIDEAL

Skønhedsidealet er i dag mere naturligt, og kosmetiske indgreb forbindes ikke længere med det klassiske freakshow. Det er en holdningsændring, der ses af det massivt stigende antal behandlinger, CeriX de seneste år har gennemført.
– Samtidig vidner vores daglige dialog med såvel mandlige som kvindelige kunder om, at opfattelsen og brugen af kosmetiske behandlinger er langt mindre tabuiseret og afslappet end for blot 5 år siden, uddyber Rie Jensen.

Luksusklinikken benytter kun det allernyeste operationsudstyr.

KOSMETISK BÆREDYGTIGHED PÅ FØRSTEKLASSE

Der er travlt i den eksklusive klinik på Strandvejen i Hellerup, hvor kun det nyeste operationsudstyr og de mest raffinerede teknikker får adgang. Helt konkret er CeriX vokset med over 50% inden for injektions-
behandlinger som Botox og filler de seneste 2 år. I dag er det både mænd og kvinder i såvel den yngre og ældre målgruppe, der får foretaget kosmetiske behandlinger. Det samme gælder, når blikket rettes mod kirurgiske indgreb, hvor særligt interessen for kirurgi udført på den mere ”bæredygtige” facon er steget markant. En win-win-behandling, hvor der bruges eget fedtvæv fra ens uønskede fedtdepoter som mave, lår, lænd og flanker, der transplanteres til områder på kroppen, som mangler mere fylde og form – det kan være brysterne eller balderne. Et indgreb, der kun efterlader minimale ar og giver et super naturligt resultat.

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere

error: Content is protected !!
X