NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Helle Maximilla Antares er en ægte “one of a kind”, og derfor passede det hende perfekt, da hun hos Soul of HAIR fik en modig pink i håret.

Til daglig er Helle Maximilla Antares selvstændig psykoterapeut og coach i Nærum og mor til fire. En voksen pige, der tør være sig selv og hjælper andre til også at være det. Hos Soul of HAIR satte hun prikken over i’et, da hun fik en helt særlig hårfarve.

Før

Helle Maximilla Antares’ hår var på forhånd blevet afbleget, så den pink farve kunne trænge ind.

Hår
Frisør Jannie Hjalager fra Soul of Hair var i forårshumør og valgte en pink/rose fra L’Oréals hårfarvelinje Colourful hair. Helles hår var på forhånd blevet afbleget, så farven kunne trænge ordentlig ind. Den pink farve blev lagt i bunden for at give dybde, og fordi det rosa skær fordeler sig flot i det lyse hårs spidser, når farven vaskes ud.

Styling
Håret blev vasket i Kérastase Reflection til farvet hår. Dernæst tørret med varmebeskyttelse, som er yderst vigtigt i det farvede hår. Til sidst sat med voks.

Make-up
Netop hjemvendt fra Maldiverne med en god kulør, valgte make-up-artist Lene Andersen, at fokusere på Helles bryn og læber.

Tøj
Privatejet.


Kérastase Reflection er super godt til det afblegede og farvede hår.

soul of hair waterfront
Telefon 39 90 29 00
soulofhair.dk

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X