NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Petlux er Strandvejens nye butik med luksusudstyr, ernæringsrigtigt topfoder og legetøj til hund og kat.

Den gudesmukke whippet, hunden Napoléon, er ikke bare NORDs velvalgte forsidemodel, han er også ambassadør for områdets mest
eksklusive butik til hund og kat. Netop åbnet på Strandvejen i nyrenoverede lokaler efter at have ligget på Kildegårdsvej i nogle år. Nu endnu større og med alt, hvad  hjertet kan begære af luksusudstyr til vores bedste venner. Lige fra eksklusive halsbånd og hunde-daybeds til lækkert legetøj i støvede nuancer og highend kvalitetsfoder, bl.a. Acana og Orijen. Og meget mere.

Familievirksomhed

– Ideen til Petlux opstod hjemme ved julebordet i 2014, fordi vi syntes, der manglede stilfuldt design til hunde og katte, og som passede til vores høje krav om indretning og stil, siger ejer Vibeke Hvorslev Svenningsen. Sammen med familiehunden Napoléon tegner hun ansigtet ud af til, men Petlux er en rigtig familievirksomhed, hvor alle er engageret i at finde de bedste produkter. Alt, hvad der sælges, lever op til familiens krav til design, kvalitet og funktionalitet. Håndplukket blandt danske og udenlandske kvalitetsbrands, hvor tyske MiaCara er butikkens topbrand og helt eksklusivt for Petlux. Husk at tage din hund med! For selvfølgelig er de firbenede velkomne i butikken.

Brandina, Sofa, vælg højre el. venstre sidepart, 2 farver pris
4.695 kr.

Desco, Dog Feeder,
4 farver i 3 str fra 885 kr.

Bergamo halsbånd i flettet læder,
3 farver i 5 str. 665 kr.

Bergamo line i flettet læder,
3 farver i korte og lange liner fra 735 kr.

Lorenzo, sweater i alpaca,
6 forskellige mønstre i 5 str. 625 kr.


error: Indhold er beskyttet.
X