Vælg en side

Få 6 måneders gratis Fast Love bilvaskeabonnement med i din leasingaftale (indbefatter en månedlig håndvask af din bil hos vores klargøringsafdeling Car Love).

Du leaser din Porsche eller en anden premium bil. Og du vil gerne være sikker på at gøre den bedste handel. Samtidig ønsker du en kompetent og transparent rådgivning. Er det hvad du har brug for? Så er MLA Leasing det helt rigtige leasingselskab for dig. Vælg mellem leasing til private og virksomheder samt Delleasingkoncept som er undtaget firmabilsbeskatning.

Udfordr dig selv og kom ind og få en kompetent rådgivning hos MLA Leasing. Du er så velkommen.

Kontakt:
Michael Lassen
Email: ml@mlamotors.dk

MLA Leasing er MLA Motors eget leasingselskab og byder således kontinuerligt på ca. 40 håndplukkede biler på lager til omgående levering. Alle med mulighed for at se og prøve førend indgåelse af aftale. Har du særlige ønsker, så benyt MLA Motors eget effektive og transparente sourcingkoncept.

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Nyd en overdådig skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. østers, muslinger, jomfruhummere, krabber, sushi, kolde fiskeanretninger samt varme tilberedninger af sæsonens friske fangst. Herudover vil køkkenchef, Theis Christensen, diske op med lidt innovative retter af havets friske fangst og udvalget at sæsonens grøntsager.
Comwell Borupgaard den 4. + 5. marts 2022. Pris: 825 kr. pr. person

læs mere
Galleri Juul fra Helsinge

Galleri Juul fra Helsinge

Galleriet på Pilegården er unikt beliggende i Annisse ved Arresø. Her emmer det af smuk natur og højt til himlen. Den landlige og rustikke idyl på Pilegården danner de rette rammer for at skabe autentisk og sjælefuldt udtryk i kunsten. Indehaveren Kasper Juul har malet i mange år og finder inspiration fra de klassiske hav- og landsskabsmalerier. Det er vigtigt for ham at arbejde i omgivelser, hvor kunsten kan udfolde sig i mødet med andre kunstnere fra forskellige kreative events.
Galleri Juul fra Helsinge. Holder åbent efter aftale, kasper@juulmalerier. Følg os på facebook: Galleri Juul eller instagram. @kasperjuulmelhede

læs mere
Har du hund, kat, gnaver eller fugl?

Har du hund, kat, gnaver eller fugl?

Har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende på adressen, og vil du gerne være sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kæledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven. På vores dyrehospital er vores dyrlæger engagerede og passionerede, og deres fornemmeste opgave er at sørge for, at du får dit kæledyr tilbage på adressen med nyt mod på dagligdagen.

læs mere

error: Content is protected !!
X