NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Parsley Salon er en ‘once-in-a-lifetime’ mulighed for at opleve landets absolut bedste, berømte og berygtede topkokke i unikke omgivelser i køkkenet under Hellerup Park Hotel. Det er et sted, hvor godtfolk kommer til i en fælles kærlighed til klassisk kogekunst.

Allan Schultz Dluzen er manden, der bringer alle Danmarks topkokke sammen i en række unikke sessions over de næste par år. Med et svimlende langt og imponerende CV og en fortid på blandt andet Konrad, La Cocotte, Café Victor samt tidligere ejer af Restaurant Schultz under eget navn – har han både bag kulissen samt i spotlysets skær været med til at forme København til det madmekka, som byen er kendt for i dag.

Parsley Salon er hans seneste projekt, hvor han laver en række aftener i tæt selskab med danske topkokke. Begivenhederne bliver undervejs også omsat til bogform, der kommer til at stå som en encyklopædi over den danske madscenes vilde udvikling fra pølsevogn til international Michelin destination.

Claus Christensen, Den Røde og Allan Schultz Dluzen, Parsley Salon

Program primo 2021:

Rene Bolvig – 16. januar & 18. januar
Rene Bolvig er nærmest født som kok. Født ind i branchen.

Jan ”Cocotte” Pedersen – 29. januar
Jan har både vundet Bocuse d´or med sin fiskeret og en Oscar for Barbettes Gæstebud.

Daniel Letz – 11. februar
Den store Mester Daniel Letz var med fra starten, da han kom til ”Kong Hans”.

Per Hallundbæk – 13. februar
Per Hallundbæk løftede den tunge arv efter Lieffroy på Falsled Kro.

Mikkel Maarbjerg – 27. februar
Mikkel Maarbjerg er en af de dygtigste og mest talentfulde kokke, vi har set her i DK.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X