Vælg en side

Parsley Salon er en ‘once-in-a-lifetime’ mulighed for at opleve landets absolut bedste, berømte og berygtede topkokke i unikke omgivelser i køkkenet under Hellerup Park Hotel. Det er et sted, hvor godtfolk kommer til i en fælles kærlighed til klassisk kogekunst.

Allan Schultz Dluzen er manden, der bringer alle Danmarks topkokke sammen i en række unikke sessions over de næste par år. Med et svimlende langt og imponerende CV og en fortid på blandt andet Konrad, La Cocotte, Café Victor samt tidligere ejer af Restaurant Schultz under eget navn – har han både bag kulissen samt i spotlysets skær været med til at forme København til det madmekka, som byen er kendt for i dag.

Parsley Salon er hans seneste projekt, hvor han laver en række aftener i tæt selskab med danske topkokke. Begivenhederne bliver undervejs også omsat til bogform, der kommer til at stå som en encyklopædi over den danske madscenes vilde udvikling fra pølsevogn til international Michelin destination.

Claus Christensen, Den Røde og Allan Schultz Dluzen, Parsley Salon

Program primo 2021:

Rene Bolvig – 16. januar & 18. januar
Rene Bolvig er nærmest født som kok. Født ind i branchen.

Jan ”Cocotte” Pedersen – 29. januar
Jan har både vundet Bocuse d´or med sin fiskeret og en Oscar for Barbettes Gæstebud.

Daniel Letz – 11. februar
Den store Mester Daniel Letz var med fra starten, da han kom til ”Kong Hans”.

Per Hallundbæk – 13. februar
Per Hallundbæk løftede den tunge arv efter Lieffroy på Falsled Kro.

Mikkel Maarbjerg – 27. februar
Mikkel Maarbjerg er en af de dygtigste og mest talentfulde kokke, vi har set her i DK.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.

læs mere
error: Content is protected !!
X