Vælg en side

Parsley Salon er en ‘once-in-a-lifetime’ mulighed for at opleve landets absolut bedste, berømte og berygtede topkokke i unikke omgivelser i køkkenet under Hellerup Park Hotel. Det er et sted, hvor godtfolk kommer til i en fælles kærlighed til klassisk kogekunst.

Allan Schultz Dluzen er manden, der bringer alle Danmarks topkokke sammen i en række unikke sessions over de næste par år. Med et svimlende langt og imponerende CV og en fortid på blandt andet Konrad, La Cocotte, Café Victor samt tidligere ejer af Restaurant Schultz under eget navn – har han både bag kulissen samt i spotlysets skær været med til at forme København til det madmekka, som byen er kendt for i dag.

Parsley Salon er hans seneste projekt, hvor han laver en række aftener i tæt selskab med danske topkokke. Begivenhederne bliver undervejs også omsat til bogform, der kommer til at stå som en encyklopædi over den danske madscenes vilde udvikling fra pølsevogn til international Michelin destination.

Claus Christensen, Den Røde og Allan Schultz Dluzen, Parsley Salon

Program primo 2021:

Rene Bolvig – 16. januar & 18. januar
Rene Bolvig er nærmest født som kok. Født ind i branchen.

Jan ”Cocotte” Pedersen – 29. januar
Jan har både vundet Bocuse d´or med sin fiskeret og en Oscar for Barbettes Gæstebud.

Daniel Letz – 11. februar
Den store Mester Daniel Letz var med fra starten, da han kom til ”Kong Hans”.

Per Hallundbæk – 13. februar
Per Hallundbæk løftede den tunge arv efter Lieffroy på Falsled Kro.

Mikkel Maarbjerg – 27. februar
Mikkel Maarbjerg er en af de dygtigste og mest talentfulde kokke, vi har set her i DK.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Et nyt år med Thai Lannas takeaway

Et nyt år med Thai Lannas takeaway

Hent eller få bragt Thai Lannas thai specialiteter og nyd din aften. Forkæl dig selv og familien med et smukt måltid fra Thai Lanna i Hellerup, som giver næring til erindringer om varme og længere dage. Eller bestil en menu, hvis du får uventede gæster eller har planlagt at ses med venner, for det er altid et hit og skaber rammen om en hyggelig aften at sætte de velsmagende og veltilberedte thairetter på bordet, når I skal slappe af og nyde at være sammen.

læs mere
Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Hent eller få bragt Thai Lannas thai- specialiteter og nyd din aften. Dagene bliver hurtigt fyldt op med opgaver på denne tid af året – og maven med tunge vinterretter. Forkæl dig selv og din familie med de velsmagende og veltilberedte thai­retter fra Thai Lanna i Hellerup, når I bare skal slappe af efter en lang dag.
Hvis du får uventede gæster eller skal holde en lille julekomsammen med venner eller familie, vil en menu fra Thai Lanna også være et hit som alternativ til den klassiske julemad.

læs mere

error: Content is protected !!
X