Vælg en side

PS Bar & Grill hedder et nyere spisehus centralt på Østerbrogade, som forener hjemlig hygge med international stemning.

Til morgenmad spiser jeg amerikanske pandekager og avocadomad. Fro-kosten er en lækker svampetoast og til aften hjemmelavet burger til min kæreste og et udvalg af snackfadet til mig. PS Bar & Grill er som en forlængelse af hjemmet med morgenmad, frokost, cafehygge, arbejds-liv, intime middage og selskaber. Prisniveauet er yderst rimeligt og kvaliteten høj. Ikke underligt, at PS Bar & Grill siden åbningen sidste år er blevet et eftertragtet sted at mødes, om sulten er lille eller stor.

– Østerbro manglede et lokalt mødested, hvor både de lokale kunne mødes over god mad og vin, og folk nord fra kunne spise en lækker frokost, holde forretningsmøder eller bare mødes med deres venner efter en fodboldkamp i Parken eller før en tur i byen, siger driftschef Patrick de Neef.

Fra klokken 10 til 02

Stilen er industriel, men hyggelig, varm og tidløs. Vi kunne også være i New York eller Milano. Bag står den Victor-gruppe, som startede legendariske cafeer som Sommersko, Dan Turèll og Victor. I dag gælder det 14 andre restauranter, bl.a. PS Bar & Grill på Østerbro og i city. Det særlige ved PS-konceptet siger Patrick; er, at man er mere et spisehus og mødested end en klassisk restaurant eller café, ligesom man også er en bar:

– Mange bruger os til at tage en cocktail i baren, inden man skal videre i byen, som især tiltrækker et voksent publikum, fordi musikken ikke er skruet højere op, end at man stadig kan tale sammen.

Mad og sangria skal deles

Madsiden er uprætentiøs og varieret. Fra hjemme-lavet burger til grønne bønner. Skal det være rigtig middag, er der både hummer, torsk og bøffer på kortet. Der er også morgenmad. Fra klokken 10.30 i hverdagen og klokken 10 i weekenden. Igen er udvalget stort. Lige fra syndig bacon med chorizo og ketchup til pink grape og spinat med feta. Og endelig er der stedets mad-hjerte: sharing food.

– Vores snack-kort er sammensat ud fra ideen om, at mad skal deles. Det gør stemningen ekstra uformel og hyggelig, forklarer Patrick om snack-kortet, som i virkeligheden er mange små retter. Og lige så snart vejret er til det, kan der sidde 130 gæster udenfor. Med rosé i glassene eller stedets sangria-kande til en oplagt deler. PS BAR & GRILL

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.