Vælg en side

”Jeg tjekker folks krop, hvordan den ser ud her og nu. Hvordan har de stemt den selv den seneste tid, hvad har de brugt kræfter på? De fleste, der kommer ind ad min dør, er i en eller anden form for ubalance, og jeg skal sørge for, de kan spille rent igen”

 

I disse knap så cool coronatider er det vigtigere end nogen sinde at kunne kunsten bare at være. Langt de fleste af os jager rundt og er alt for meget i hovedet og alt for lidt i kroppen. Heldigvis kan vi hver især gøre noget godt for os selv og bane vejen for en stressfri hverdag, konstaterer osteopat Gorm Alex Petersen, der er aktuel med bogen ”Kroppens Klaverstemmer”.

Bogens intention er at vise, hvor lidt der skal til for at forbedre livsværdien. Her er ikke tale om slanke-kure, motionsomlægninger eller uoverstigelige ænd-ringer i livsstil. Følger man de skitserede øvelser og råd, der optræder hyppigt i den spændende for-tælling, vil man med en lille indsats blive belønnet med en ganske stor virkning.

Prøv fx den afslappende vejrtrækningsøvelse 4-2-6-2, hvor indåndingener er fire sekunder kortere end udåndingen, der er seks sekunder. 2-tallene er pausen mellem ind- og udånding. Gentag 8-10 gange og mærk roen i kroppen.

Forfattere: Journalist Dan Melchior og osteopat Gorm Alex Petersen. Forlag: People’s Press. 272 sider: Fås hos førende boghandlere og online. Pris: 209-299 kr.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Bliv skadesfri på ti uger

Bliv skadesfri på ti uger

Hvis uheldet er ude, eller du ganske enkelt har ondt i fx nakke, skuldre eller lænd, står AP Sundhedscenter i Charlottenlund klar til at hjælpe inden for 48 timer. Her har de samlet alt det bedste inden for genoptræning – både behandling og træning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X