Jeg elsker romkugler! De her små delikate kugler er en lidt anden variant.
Antal: 12 personer
Tid: 20 minutter
Hviletid: 8 min.
Overtræk og Pynt
150 g mørk chokolade
Matcha te
ingredienser
70 g tranebær
75 g mandler
150 g kokosmel
1 spsk. romekstrakt
50 g chiafrø
200 g dadler uden sten
50 g kakaopulver
½ del sirup
Blend alle ingredienserne godt sammen til en klisteret ensartet masse. Tril til kugler på størrelse med en 5 kr. og stil i køleskabet, mens chokoladen smelter Hak chokoladen fint og smelt over et vandbad. Dyp kuglerne i chokoladen og drys med matcha pulver. Stil i køleskabet, til de skal spises.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.