Vælg en side

PARSLEY SALON er en lille salon med plads til 30 gæster

Her afholdes der: ”LEGENDERNES AFTEN”
Det er den eventyrlige historie om udviklingen i dansk gastronomi gennem de seneste 40 år. Her kan du møde de største og mest indflydelsesrige kokke, vi har og har haft i Danmark, gennem de sidste 5 årtier. De kendte kokke laver en skøn 5-rettes menu ledsaget af de bedste vine.

De næste 3 kokke er: Betina Repstock
Lørdag den 12. juni kl. 18-22

Jan Pedersen “Cocotte”
Lørdag den 3. juli kl. 19–23

Henrik Boserup
Fredag den 24. september kl. 19-23

Book din billet på parsleysalon.dk
eller ring på 24 21 21 62

Besøg NORDs gastro butikker her:

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Nyd en overdådig skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. østers, muslinger, jomfruhummere, krabber, sushi, kolde fiskeanretninger samt varme tilberedninger af sæsonens friske fangst. Herudover vil køkkenchef, Theis Christensen, diske op med lidt innovative retter af havets friske fangst og udvalget at sæsonens grøntsager.
Comwell Borupgaard den 4. + 5. marts 2022. Pris: 825 kr. pr. person

Galleri Juul fra Helsinge

Galleri Juul fra Helsinge

Galleriet på Pilegården er unikt beliggende i Annisse ved Arresø. Her emmer det af smuk natur og højt til himlen. Den landlige og rustikke idyl på Pilegården danner de rette rammer for at skabe autentisk og sjælefuldt udtryk i kunsten. Indehaveren Kasper Juul har malet i mange år og finder inspiration fra de klassiske hav- og landsskabsmalerier. Det er vigtigt for ham at arbejde i omgivelser, hvor kunsten kan udfolde sig i mødet med andre kunstnere fra forskellige kreative events.
Galleri Juul fra Helsinge. Holder åbent efter aftale, kasper@juulmalerier. Følg os på facebook: Galleri Juul eller instagram. @kasperjuulmelhede

Har du hund, kat, gnaver eller fugl?

Har du hund, kat, gnaver eller fugl?

Har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende på adressen, og vil du gerne være sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kæledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven. På vores dyrehospital er vores dyrlæger engagerede og passionerede, og deres fornemmeste opgave er at sørge for, at du får dit kæledyr tilbage på adressen med nyt mod på dagligdagen.


error: Content is protected !!
X