Vælg en side

Urbant, råt, storslået og hyggeligt

Med åbningen af Comwell Copenhagen Portside har København fået et nyt mageløst sted at spise. Et sted, du kan invitere familien på søndagsmiddag, veninden på brunch langs kajen eller nyde en cocktail i internationale omgivelser.

Besøg NORDs gastro butikker her:

BACH Nails & Spa fra Ordrupvej

BACH Nails & Spa fra Ordrupvej

Få smukke negle: Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr.

Køb ind til jul i Nordhavn

Køb ind til jul i Nordhavn

Prøv noget nyt og gå på jagt efter julens indkøb i Århusgadekvarteret. Her er butikker, du ikke finder andre steder. Kunst, design, duftende cremer, smukke billeder, møbler, tøj, delikatesser og ikke mindst luksusvarer i Meny. Alt, hvad hjertet begærer af gaver, som skaber glæde, fordi de er anderledes, personlige og eksklusive, og et stort udvalg af kvalitetsmad til juledagene.

Gear n Stuff

Gear n Stuff

Copenhagencc på Rådhusvej 3, i Charlottenlund er en ”high-end” destination for cykeltøj og udstyr. Her kommer kvalitet, anvendelighed samt kompetent og god service i første række. Butikken og webshoppen forhandler mærker som MAAP, Velocio, POC, Pirelli, WAHOO, MOSAIC og OPEN Cykler, og der køres social rides i weekenden. Find os på copenhagencyclingclub.com


error: Content is protected !!
X