NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Formand for handelsforeningen Århusgadekvarteret og købmand i Meny Nordhavn, Mikael Lindegaard Kristiansen

Århusgadekvarteret inspirerer og begejstrer

Baristakaffe, designertøj, vinterbadere og konditag med udsigt over Nordhavn, Øresund og havneløbet. Vi har det hele herude i en bydel, der på få år er blevet en af Københavns mest attraktive. Når vi selv skal sige det – alle os, der enten bor eller arbejder her – så er Århusgadekvarteret i Indre Nordhavn ret fantastisk.
For fire år siden så det ganske anderledes ud. Det var en afspærret frihavn, men i sommeren 2014 blev gitteret, der skilte havnen fra resten af byen, revet ned. Det skete som led i den forvandlingsproces, som By & Havn havde iværksat årene før med en international arkitek­t­kon-kurrence og en gennemgribende masterplan, der skulle rumme det mari-time og industrielle med nye, moderne boliger,  arbejdspladser og butikker.
Der bliver stadig bygget. Men mest hygget. Der summer af liv fra de mange butikker og caféer i stueplan med havblik eller inde i de små, snævre gader. Her blander frisører sig med nye, spændende boghandlere, designere og de kreative i områdets showrooms og studios.
Her er så mange små perler, der er værd at udforske. Alt placeret tæt på hinanden, så der ikke er mere end fem minutter mellem luksus-dagligvareshopping og interiør­butikken og videre hen til cafeen med kaffen, der dufter og smager af kvalitet, mens blikket tuner ind på måger og hav.
Så kom herud og oplev en bydel, hvor alt er bygget og renoveret med tanke for bæredygtighed og visioner og samtidig udstråler en moderne og levende lands­by­stemning, som bare begejstrer. Og mens du er her,
så husk, at byens mest besøgte badezone er til fri afbenyttelse.

Vi ses!
Mikael Lindegaard Kristiansen, formand for handelsforeningen Århusgadekvarteret

 

Besøg NORDs boligbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X