NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Er brysterne slappe? Buler maven ud? Eller vil du strammes op efter et større vægttab? Så kan en mommy makeover genskabe kroppens oprindelige former.

Kvindekroppen er fantastisk og skabt til en hel del. Alligevel kan graviditet og amning ændre din figur, så brysterne hænger og huden på maven bliver slap. En mommy makeover hos Pfeiffer Plastikkirurgi kan rette op på de kosmetiske gener, så du igen bliver glad for dit spejlbillede. For lad os være ærlige: Selv om slankekure, sund kost og god motion kan gøre kål på kiloene, kan der være behov for en ekstra indsats, når graviditeten eller vægttabet har sat sine spor.


Kvinde 44 år brystforstørrelse og brystløft, samt stor maveplastik.


Kvinde 40 år brystforstørrelse og brystløft, samt stor maveplastik.

GENVEJ TIL DRØMMEKROPPEN

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi i Roskilde har de flere års erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi og plastikoperationer. Og speciallæge Philip Pfeiffer, der står bag den anerkendte og ultramoderne klinik, forstår godt, hvorfor indgrebet er blevet så populært: – Det er nemlig både til den mor, der ønsker at se ud, som inden hun fødte – men også til kvinder, der har haft et større vægttab og ønsker at stramme figuren op. Når maven har været spilet så meget ud som under en graviditet, kan det være svært for huden at blive fast igen – også selv om du træner og spiser sundt. For når du taber dig igen, vil huden begynde at hænge, og der vil ofte komme overskydende hud. Især hvis du har været igennem et større vægttab, forklarer Philip Pfeiffer.

SKRÆDDERSYET KOMBINATIONSBEHANDLING

En mommy makeover er flere behandlinger i én – typisk en kombination af et større brystløft med tillæg af implantater, fedtsugning af mave og hofter plus en maveskindsoperation og sammensyning af mavemuskler. Da ikke to kvindekroppe er ens, skræddersyes behandlingen altid i samråd med dig, så den matcher dine gener, ønsker og forventninger.

I TRYGGE HÆNDER

Klinikkens team af speciallæger og sygeplejersker er også eksperter inden for ansigtsløft, brystfor-størrelser, øjenlågsoperationer og fedtsugninger. En plastikoperation er en stor beslutning, så det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker – fra forunder-søgelsen til det naturlige, færdige resultat. Det har topprioritet på klinikken, hvor du altid følges af den samme kirurg under hele forløbet

 

.
Philip Pfeiffer er en erfaren speciallæge i plastikkirurgi. Han udfører alle former for kosmetisk plastikkirurgi og er specialist inden for ansigtsløft, øjenlågsoperation, brystforstørrelse og mommy makeovers.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X