NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Med Me Moveren kan man skyde en fart på 40-50 km i timen og samtidig få ben, balder, core, lår og mave af stål.

Den ligner lidt en segway, men den virker som en trappemaskine, kendt fra dit lokale fitnesscenter, også bedst af alt i en version med rugbrødsmotor. Me Moveren er nem at køre og inden længe overhaler man de fleste andre på cykelstien.

– Det er et helt nyt type køretøj, som har et enormt potentiale. Herhjemme bliver det den næste store dille, fordi vi i forvejen har så stærk en cykelkultur.

Alle kan træne på Me Moveren, ung som gammel, topathleten eller amatøren, fælles for alle er at det skal være sjovt at træne, genoptræne og så helt uden ømhed i dine led, da der er minus stød i fødder, knæ, hofte og ryg.

• Me Moveren kan let foldes sammen og tages
med på farten

• Me Moveren kan prøves gratis hos AP Sundheds-
center, kom forbi eller ring og aftal en tid

• AP Sundhedscenter er de første i Danmark, der kører fitness hold på Me Movere

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Elitesportens  idrætskirurger til dig

Elitesportens idrætskirurger til dig

Adeas Privathospitaler råder over landets fremmeste ekspertteam og nyeste teknologi, når skaderne efter idræt og sport skal behandles. Der findes vel ingen mere motiverende udsigt end Danmarks største fodboldstadium, når man slår øjnene op i opvågningsstuen på Adeas. Ny, eksklusiv privathospital i Parken. Et af topspecialerne er idrætskirurgi. Ført an af et ekspertteam bestående af de to medejere Klaus Bak og Frank Odgaard, samt Morten Wad og Morten Boesen. Alle top­ortopæd-kirurger med mangeårig erfaring og viden inden for avancerede operationer af sportsskader. De to sidstnævnte er endvidere cheflæger for fodbold- og håndboldlandsholdet.

læs mere
Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere
10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X